Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Gazdaság

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Gazdaság

Gazdaság

Szállások:romló statisztikák

2020/10/12 - Pi

Ahogy az várható volt: visszaesés jött

Várható volt a visszaesés: összességében a turizmus nagyon rossz évet fog zárni.
Turizmus idén

2020/09/12 - Pi

A belföldi turizmus változása

A belföldi turizmus nemcsak megközelítette, de meg is haladta a tavalyi számokat, és az előfoglalások alapján ősszel is kiemelkedő lehet a forgalom a hazai szálláshelyeken.
Budapest a vesztes

2020/08/14 - Pi

A koronavírus hazai vesztese

A korona vírus az élet minden területére kifejtette a hatását 2020-ban. A turizmus sem kivétel. Most ugyan nyáron a romló esetszámok ellenére tombol a belföldi turizmus, azonban a külföldi vendégek elmaradásának van egy nagy vesztese az országban.
Ide utaznak idén a magyarok

2020/05/26 - Pi

Ide utaznak a magyarok idén

Az idén nyáron inkább vidékre, mint a tengerhez utaznának a magyarok: a veszélyhelyzet elmúltát követő három hónapon belül a megkérdezettek 36 százaléka tervez belföldre utazni, és 15 százalék látogatna külföldre.
Turizmus és a korona vírus

2020/05/20 - Pi

Mi van most a magyar turizmussal?

A korona vírus első fele az országban lecsengőben van, nemzetközi vizeken azonban még érezteti a hatását.  E kapcsán megvizsáltuk, hogy mi történt a magyar turizmussal, és hogy mi várható a jövőben.
Tisza-tó kerékpárral

2020/04/28 - Pi

Komoly Tisza-tavi fejlesztések

A terveknek megfelelő ütemben halad, így várhatóan nyárra elkészül a Tiszafüredet és Poroszlót összekötő kerékpárút, melynek átadásával biztonságosan körbekerékpározható lesz a Tisza-tó.
Turizmus Magyarországon

2019/08/14 - Pi

Tovább nőtt az ország népszerűsége

Budapest és Magyarország egyre népszerűbb. A turisták mind inkább rátalálnak az országra, ami egyértelműen a fejlesztéseknek (idegenforgalmi téren) és a színvonalas programoknak (sport, kultúra) köszönhető.
Chicago Budapest közvetlenül

2019/08/09 - Pi

Chicagoba közvetlenül

Mindig jó az, ha Magyarország és Amerika között közvetlen járat létesül. Ezt már egyre több légitársaság alkalmazza, pedig voltak olyan idők, amikor egyetlen járat sem indult direktbe véve a két ország között. 

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!