Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Gazdaság

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Gazdaság

Gazdaság

Turizmus Magyarországon

2019/08/14 - Pi

Tovább nőtt az ország népszerűsége

Budapest és Magyarország egyre népszerűbb. A turisták mind inkább rátalálnak az országra, ami egyértelműen a fejlesztéseknek (idegenforgalmi téren) és a színvonalas programoknak (sport, kultúra) köszönhető.
Chicago Budapest közvetlenül

2019/08/09 - Pi

Chicagoba közvetlenül

Mindig jó az, ha Magyarország és Amerika között közvetlen járat létesül. Ezt már egyre több légitársaság alkalmazza, pedig voltak olyan idők, amikor egyetlen járat sem indult direktbe véve a két ország között. 
Tokaji szőlőfelvásárlás

2018/07/10 - MTI

Megkezdték a szerződéskötést a Tokaj-hegyaljai szőlőtermesztőkkel

A Grand Tokaj Zrt., Tokaj-Hegyalja legnagyobb felvásárlójaként és borászataként, a korábbi évekhez hasonlóan, különféle minőségi és terméskategóriában, több mint ezer helyi kistermelővel megkezdi a szerződéskötést a szőlő...
« 1 »

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.