Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Gazdaság

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Gazdaság

Gazdaság

Szállások:romló statisztikák

2020/10/12 - Pi

Ahogy az várható volt: visszaesés jött

Várható volt a visszaesés: összességében a turizmus nagyon rossz évet fog zárni.
Turizmus idén

2020/09/12 - Pi

A belföldi turizmus változása

A belföldi turizmus nemcsak megközelítette, de meg is haladta a tavalyi számokat, és az előfoglalások alapján ősszel is kiemelkedő lehet a forgalom a hazai szálláshelyeken.
Budapest a vesztes

2020/08/14 - Pi

A koronavírus hazai vesztese

A korona vírus az élet minden területére kifejtette a hatását 2020-ban. A turizmus sem kivétel. Most ugyan nyáron a romló esetszámok ellenére tombol a belföldi turizmus, azonban a külföldi vendégek elmaradásának van egy nagy vesztese az országban.
Ide utaznak idén a magyarok

2020/05/26 - Pi

Ide utaznak a magyarok idén

Az idén nyáron inkább vidékre, mint a tengerhez utaznának a magyarok: a veszélyhelyzet elmúltát követő három hónapon belül a megkérdezettek 36 százaléka tervez belföldre utazni, és 15 százalék látogatna külföldre.
Turizmus és a korona vírus

2020/05/20 - Pi

Mi van most a magyar turizmussal?

A korona vírus első fele az országban lecsengőben van, nemzetközi vizeken azonban még érezteti a hatását.  E kapcsán megvizsáltuk, hogy mi történt a magyar turizmussal, és hogy mi várható a jövőben.
Tisza-tó kerékpárral

2020/04/28 - Pi

Komoly Tisza-tavi fejlesztések

A terveknek megfelelő ütemben halad, így várhatóan nyárra elkészül a Tiszafüredet és Poroszlót összekötő kerékpárút, melynek átadásával biztonságosan körbekerékpározható lesz a Tisza-tó.
Turizmus Magyarországon

2019/08/14 - Pi

Tovább nőtt az ország népszerűsége

Budapest és Magyarország egyre népszerűbb. A turisták mind inkább rátalálnak az országra, ami egyértelműen a fejlesztéseknek (idegenforgalmi téren) és a színvonalas programoknak (sport, kultúra) köszönhető.
Chicago Budapest közvetlenül

2019/08/09 - Pi

Chicagoba közvetlenül

Mindig jó az, ha Magyarország és Amerika között közvetlen járat létesül. Ezt már egyre több légitársaság alkalmazza, pedig voltak olyan idők, amikor egyetlen járat sem indult direktbe véve a két ország között. 

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.