Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Kultúra

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Kultúra

Kultúra

 Magyar Zene háza: újabb kitüntetés

2020/10/19 - Pi

Magyar Zene háza-újabb díj

A Világ legjobb zenei célú ingatlanfejlesztése díjat nyerte el a Liget Budapest projekt keretében épülő Magyar Zene Háza a világ egyik legrangosabb zenei-szakmai találkozójának megmérettetésén, az amerikai Music Cities Awardson.
 Magyar Zene háza: újabb kitüntetés

2020/10/19 - Pi

Magyar Zene háza-újabb díj!

A Világ legjobb zenei célú ingatlanfejlesztése díjat nyerte el a Liget Budapest projekt keretében épülő Magyar Zene Háza a világ egyik legrangosabb zenei-szakmai találkozójának megmérettetésén, az amerikai Music Cities Awardson.
Mátra új látványossága

2020/08/14 - Pi

Új látogatóközpont a Mátrában

Új látogató- és oktatóközpontot, valamint egy ugyancsak újonnan kialakított és egy felújított, kibővített tanösvényt adtak át Mátrafüreden a Bükki Nemzeti Park Igazgatósága (BNPI), a fejlesztés több mint 300 millió forintból valósult meg.
Magyar Zene háza építése

2020/07/17 - Pi

Magyar Zene háza: fontos mérföldkő

Elkészült a Magyar Zene Háza tetőszerkezete, ezzel elsőként ez a ház lett szerkezetkész a Liget Budapest projekt keretében készülő új épületek között.
Hungarikumok: egyre több

2020/06/29 - Pi

Bővülő lista

Ilyen egy (több) nagyszerű döntés: megmutatjuk, hogy mikkel bővült a Hungarikumok listája!  
Épülő majorság

2020/05/26 - Pi

Komoly fejlesztés a Balaton-felvidéken!

Komoly beruházás által épül a Balaton-felvidéken egy erősen hiánypótló majorság. Íme a részletek!
Fesztivál itthon

2020/02/27 - Pi

A legjobb fesztiválok nálunk vannak!

Magyarország az utóbbi évtizedben nagy hangsúlyt fektetett a fesztiválok megrendezésére. Az idő előre haladtával új stílusok alakultak ki. Ma már nem csak zenei fesztviálok vannak, amelyek csak a fiatalabb generációnak szól, hanem az...
Magyar Zene háza 2020

2020/02/06 - Pi

Finiséhez közelít a Magyar Zene házának építése

Elérte legmagasabb pontját a Magyar Zene Háza épületének tartószerkezete, a térszint alatti terekben pedig már előrehaladott állapotban vannak a kivitelezési munkák, a Liget Budapest projekt keretében épülő intézmény így 2021 második...

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.