Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezek a legnépszerűbb úti célok Magyarországon, hazánk legnépszerűbb helyei nyaraláshoz

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Melyek a legjobb, legnépszerűbb úti célok Magyarországon? Meglepő, de nem a Balaton!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Melyek a legjobb, legnépszerűbb úti célok Magyarországon? Meglepő, de nem a Balaton!


2022/12/01

Ha már te is elkezdted tervezgetni így a tél legelején a jövő nyári nyaralások tervét (hidd el nem vagy egyedül, meglepően sokan csinálják ezt), akkor biztos kíváncsi vagy, hogy hazánkban melyek a legjobb, legnépszerűbb úti célok. Azt kell mondanunk, hogy hatalmas szerencséd van, ugyanis nem régiben jelent meg egy nagyszabású felmérés eredménye ezzel kapcsolatban. Mutatjuk is melyek a legnépszerűbb hazai úti célok!

legnépszerűbb úti célok Magyarországon 2022

Megváltoztak a magyar utazási szokások

Az elmúlt években rengeteg olyan dolog történt, aminek a hatására nagyon megváltoztak a magyarok utazási szokásai. Koronavírus járvány, korlátozások eltörlése, korlátozások hirtelen újbóli szigorítása, koronavírus elleni védőoltások, még újabb fajta koronavírus elleni oltások, és abból még több, védettségi igazolvány, és ha ebből a herce-hurcából még nem lenne elég, most itt a háborúsdi, na meg az energiaválság. A Bónusz Brigád és a GKID közös elemzésében, ami az utazási szokásokat vizsgálta, pontosan emiatt jutott arra, hogy az emberek egyre inkább a rugalmasan módosítható, lemondható utazásokat preferálják. Mert ugye bármi történhet….Javasoljuk neked is ezt az opciót egyébkén, mert ez esetben a program lemondása nem jár különösebb pluszköltséggel. Persze az akciós ajánlatok továbbra is nagy előnyt élveznek, és a jó ár, vagyis inkább ár-érték arány is. A felmérésből, azonban ami nekünk igazán érdekes az az, hogy melyek a legnépszerűbb hazai úti célok, szerencsére erre is van bőven adat!

 Melyek a legnépszerűbb magyar úti célok? 

Bár sokak biztos valami balatoni városkára gondolnak, mint a legnépszerűbb magyar úti cél, azonban ebből a kutatásból az derül ki, hogy egyáltalán nem egy balatoni település nyerte el ezt a díjat. „Az idei év legkeresettebb belföldi útja egy inárcsi pihenés volt, míg második helyen a Balaton-felvidéken található Kapolcs meglátogatása végzett. Kedvelt úti cél volt Bük, Szilvásvárad és Gyula is.” Álla a közleményben. Ez azt jelenti, hogy remek választás lehet egy vidéki wellness hotel a Balaton-felvidéken. A Kristály Hotel Ajka**** a Balaton-felvidék és a Bakony vonalainak találkozásánál van, közel vannak olyan csodás vidékek is, mint Kapolcs, de a Balaton legnépszerűbb települései, Balatonfüred és Tihany is. Nem is lehetne tökéletesebb úti célt találni a következő nyárra! Nemcsak nagyon szép tájak, finom borok, hanem nagyon jó kirándulási lehetőségek, és gyerekeknek való programok is vannak a közelben, például egy hatalmas kalandpark, a Sobri Jóska Élménypark.
 
Balaton érdekességKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!