Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a villamossal

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Megint feltúrják Budapest legforgalmasabb vonalát!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Megint feltúrják Budapest legforgalmasabb vonalát!


2019/02/20
Pi

Úgy látszik 2019 nagyban hasonlítani fog 2018-ra, már ami a felújításokat illeti. Megint állni fog a város, saját levében fog megfőni a közlekedők hada.

4-es 6-os villamos felújítása

Alig pihentük még ki a legutóbbi munkálatokat, máris főhet a fejünk: bár még nincsen nyár, de már most tudjuk, hogy ettől a hírtől még melegebbünk lesz: felújítják ugyanis a 4-es és a 6-os villamos két szakaszát idén nyáron

Leállhat a közlekedés a körúti villamosvonal két végén is, erről jelenleg is zajlik a közbeszerzési eljárás. A 4-es és a 6-os villamos vonalának két végén is felújítás lesz idén nyáron. A nyári szünetben a Széll Kálmán tér és a Mechwart liget, illetve a Margit utca között felújítják a 4-es és a 6-os villamos pályáját.  Leállhat a közlekedés a körúti villamosvonal másik végén is: az Üllői út és a dél-budai végállomások közötti szakasz vágányfelújításáról jelenleg is zajlik a közbeszerzési eljárás.Az M3-as metróvonal északi szakaszának korszerűsítése hamarosan befejeződik, ezt követően kezdődik a rekonstrukció a déli szakaszon. A munkálatok a föld alatt a Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között folytatódnak majd.

Az 1-es villamos meghosszabbítása Kelenföld vasútállomásig várhatóan 2019 nyarán fejeződik be.
37Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.