Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a 21. századdal

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > 21. század: ilyenek lesznek az új parkok

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

21. század: ilyenek lesznek az új parkok


2019/08/15
Pi

Új parkok épülnek Budapesten, ahol a legfontosabb fejlesztések egyike, hogy applikációt fejlesztenek a használatukhoz.

Parképítés Budapesten

Hiába, ez már a 21. század. Régen, mikor jött a hír, hogy átadtak egy új parkot Budapesten, akkor  egyértelmű volt, hogy szép új padokkal, gyönyörűen befüvesített terekkel, fákkal, gyerekeknek mászókákkal látták el.

De ez a 21. század, ide már más kell. Vezeték nélküli internetet sugározó okos oszlop, a megfelelő UV-védelem érdekében UV-kijelző és applikációval nyitható öltözőszekrény is lesz a főváros hét új, illetve megújuló családi szabadidőparkjában. A fejlesztés célja az, hogy az új parkokban a család minden tagja megtalálja az aktív kikapcsolódás lehetőségét.Futókörökkel, kosárpályákkal, fitneszeszközökkel és a gyerekeknek mozgásfejlesztő játszószerekkel bővítik a parkokat. Az új családi szabadidőparkokat a Tabánban, az Óbudai-szigeten, a VIII. kerületi II. János Pál pápa téren, a XI. kerületben a Függetlenségi parkban, az Egyetemisták parkjában és a gazdagréti Kaptató sétányon, Csepelen pedig a Csillagtelepen alakítják ki.

A tervek szerint szeptember közepétől vehetik birtokba az első felújított parkokat a budapestiek.

Aktívan a családokért, UV védelem és applikáció az új parkokban. Mint mondtuk: ez már a 21. század.

 
37Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.