Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a 90-es években

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Így éltünk a 90-es években

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így éltünk a 90-es években


2018/09/19
Pi

Azok a drága 90-es évek.

A mai felnőtt társadalom nagy részének bőven akadnak emlékei ezekből az időkből.
Vannak ráadásul olyanok, akiknek vannak kedvenc éveik is. Persze kinek ne lennének?

90-es évek világa

Én például imádtam 1994-et. Az amerikai foci vb, a balatoni nyár, a kirándulások.. Nosztalgikus na!A 90-es évek a mai Magyarország hajnalának tekinthető. Nem sokkal a nyugat felé nyitás után még átmeneti dolgok voltak az országban. A berendezkedés, a ruhák, az autók, az épületek, még mind-mind egy régi rendszer sajátjai voltak, attól függetlenül, hogy azért már jelentek meg új dolgok is bőven.
Ez az egész érzés pontosan tetten érhető ebben a videóban is. Íme az 1994-es Budapest, melyet annyira jó újra látni, hogy arra nincsenek szavak. 

Ne hagyd ki Te sem! 

 

Forrás: youtube.com
33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.