Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt az altatóval

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > A legfélelmetesebb altató

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A legfélelmetesebb altató


2019/07/15
Pi

Egészen biztos vagyok benne, hogy mindenki vissza tud emlékezni az édes gyerekkorára, amikor az édesanyja, vagy a nagymama, esetleg az apukája esti mesét mondott neki, ezzel is megkönnyítve a nyugodt elalvást.

Félelmetes orosz altató

Mint mondtam ez amolyan gyerekdolog, ami szinte senki életéből nem hiányozhat.

Hasonlatos ehhez az is, mikor valaki a fentebb említettek közül altató dalocskát énekel a számunkra. Nem egy embert ismerek, aki a mai napig feltudja idézni azokat a dallamokat, szövegeket, melyeket anno kisgyerekként neki énekeltek.Ezek a dolgok aranyosak, kedvesek, ha modern akarok lenni, akkor „gyerekkompatibilisek”.

Van azonban a világnak egy része, ami egy csöppet másképpen gondolkozik e témában (is). Mind tudjuk, hogy Oroszországról beszélünk, ahol létezik olyan mondás, hogy a gyermek vodkával szívja magába a hazaszeretetet. Félreértés ne essék, mi nem Oroszország ellenesek vagyunk. Mi úgy ítéljük meg, hogy Moszkva nem egy csúnya város, illetve ennek a Föderációnak is vannak olyan részei, melyek mesébe illő szépséggel bírnak.

Azonban az biztos, hogy a gyereknevelésről, illetve az altatódalokról egészen érdekes elképzelésük van.

Az alábbiakban bemutatjuk a világ legfélelmesebb altatódalát, mely ugyan fülbemászó dallamú, de iszonyatosan „kemény” szövegű.

Íme:

 

Forrás: youtube.com
33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.