Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Fonyóddal

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fonyód a fontos város

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Fonyód a fontos város


2019/07/11
Pi

Ha hiszik ha nem, akkor is így van:Fonyód számít a Balaton egyik legfontosabb városának. Hogy miért? Mutatjuk a cikkben!

Fonyód nagyon fontos város

Ugyan 2018 őszi felvétel, de attól ez még nem ér kevesebbet. Sőt!

Bár nagyon népszerű hely a Balaton, de attól még ritkán látható ilyen színvonalas felvétel róla.Manapság nagyon elterjedtek a vlogok, mindenhol szembejönnek velünk a megtapasztalt, átélt élmények, amivel egyébként nagy gond nincsen, azonban egy ismert, akár hazai hely esetében nem biztos, hogy érdekes az, ha mellé még halljuk, az egyébként már általunk is ismert mantrát. Ilyenkor csak az érdekli az embert, hogy olyan felvételeket láthasson az egyébként már ismert helyekről, melyeket eddig nem.

Ha meg kellene határoznom, illetve röviden kellene jellemeznem ezt a videót, akkor ez lenne az, amit mondanék róla. Ez a videó különleges, szép, ízléses, jó zenei aláfestése van a színvonalas felvételeknek.

A főszerepben amúgy Fonyód városa van, mely egy népszerű üdülőhely és kikötőváros a Balaton déli partján. Miért olyan fontos, kiemelt értékű, a többi balatoni város közül kiemelkedő jelentőségű hely ez? Mert innen évente több százezer ember hajózik át a tó túlsó partjára. A kikötő bejáratánál kezdődik a Balatonban élő több mint 40 halfajtára horgászók szigete. Ezekből  a tényekből is látszik, hogy milyen kiemelkedő jelentőséggel bír a tó életében ez a hely.

Természetesen nem csak ezekért érdemes látni Fonyódot. Ez a város is sokkal többet tud és sokkal többet nyújt.

Ha ezek után nincs kedve az embernek megnézni az alábbi videót, akkor semmitől nem fogja.

Íme tehát Fonyód!

 

Forrás: youtube.com
33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.