Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a siklóernyővel

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Ilyen a Balaton egy siklóernyőből

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ilyen a Balaton egy siklóernyőből


2019/08/05
Pi

Nem mindennapi videót mutatunk most be: így fest a Balaton 2400 méter magasból. Gyönyörű felvételek jönnek!

Balaton a magasból

Az ember mindig csodálattal nézi a siklóernyősöket fent az égen, hiszen nem akármilyen mutatvány az eget szelni egy olyan, látszólag nem igazán biztonságos géppel.

Hideg is lehet, szél is van, igazi kihívás egy ilyen géppel utazni. Aki viszont ért hozzá, annak könnyebb, hiszen gyakorlott ember révén a szenvedélyt a kilátással is meg lehet spékelni.Mi magunk fő témája Magyarország mellett Budapest és a Balaton is. Ami ott, vagy akörül történik az egészen biztosan olvasható az eztortent.hu oldalán.

Nincs ez másként ez esetben sem.

Márton Attila töltött fel ugyanis egy nem akármilyen videót a legnépszerűbb megosztó oldalra. Siklóernyővel szállt fel és készített egy nem mindennapi videót a Balatonról, egészen pontosan 2400 méter magasból.  Ahogy Ő fogalmazott „gyönyör a köbön”, a felvételt látva ez teljesen érthető.

Az alábbiakban megmutatjuk mi magunk is a videót, ami által tényleg kedvet kap az ember, hogy egyszer valahogyan Ő maga is megtapasztalhassa ezt az egészen kivételes perspektívát. Nem akármilyen videó következik most:

 

Forrás: youtube.com
33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.