Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a Balatonnal az űrből

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Balatoni kilátás

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Balatoni kilátás


2019/07/30
Pi

Így fest a Balaton az űrből. Lehet, hogy egy elcsépelt mondat ez, de a látvány, ami mögötte van, az nem mindennapi!

Balaton az űrből

Sokan sokféle képet készítettek már a Balatonról és mi magunk is rengeteg képet és videót közöltünk már a tóról, hiszen szívügyünk a magyar tenger és első kézből adunk hírt a történéseiről. Szerencsére azok ilyenkor nyaranta bőven vannak, így mindig teret adhatunk a történéseknek.

A múlt héten láttak napvilágot az Európai Űrügynökség által készített képek, pontosan egy fotó, melyet a Sentinel 2 nevű műhold készített még februárban. Ezen a tó még téli formájában lett megörökítve. A Balatont sokan azért is kedvelik annyira, mert még nyaranta is képes millió színben pompázni, ilyenkor pedig megint más színárnyalatot ölt magára.Költői a kérdés, de fel kell tenni: hát nem csodálatos ez a smaragdzöld színben pompázó tó? Lentebb bemutatunk még két fotót, melyet Fonyódon készítettek és a csodálatos balatoni Naplemente főszereplésével valóságos megigéző felvételeket láthatunk.

Nemrégiben mi magunk is írtunk a Balaton parti település fontosságáról, melyet a helyiek is próbálnak még inkább kihasználni, újabb és újabb idegenforgalmi látványosságok odacsábításával. Erre pedig ez az óriáskerék -mely egyébként a tó déli oldalán mind inkább előfordul- tökéletes eszköz lehet.

Látva a kihasználtságát, illetve azt a látványt, amit a környék innen nyújtani tud, nem is meglepő, hogy ennyire népszerű ez a hely.

Fotó: MTI

 
33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.