Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a víz alatti Balatonnal

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Balatoni soha nem látott videó

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Balatoni soha nem látott videó


2019/08/16
Pi

Sok helyen, sokféle videót lehetett már látni a Balatonról. Azonban amilyen ez, olyat még soha ezelőtt!

Balaton élővilága

Zseniális videóra akadtunk a legnagyobb videó megosztó oldalon.

Azt mindenki tudja, hogy milyen a Balaton, milyen benne fürödni, sokan azt is tudják, hogy milyen érzés hajózni rajta, mint ahogyan jó pár ember azt is megtapasztalhatta, milyen az, amikor komppal kel rajta át az ember.Azt azonban sokkal kevesebben tudhatják, hogy milyen a víz alatti élet. Miért is tudhatnánk, hiszen a víz alatt nem nagyon nyitja ki az ember a szemét, vagy ha mégis, akkor sem fog semmit látni, hiszen a többi nyaraló által felkavart iszap nagyjából nullára csökkenti a látótávolságot a vízben. De ha még ez sem lenne így, akkor sem láthatnánk nagyon halat, hiszen azok nem jönnek ember közelébe, az életterük a nyári időszakban a vízben pancsoló tömegtől beljebb, távolabb helyeződik át.

Erre tökéletes ez a videó, melyet nyilván való módon nyugalmi helyzetben készítettek el, akkor, amikor az élővilágot senki nem zavarta.

„Itt és most”  azonban van lehetőség arra, hogy betekintést nyerhessünk ebbe a világba.

Nem fejeztük ki pontosan a cikk elején, hogy milyen videóra számíthat a néző, olvasó. Akkor zseniálisnak tituláltuk a felvételt. Mindenki döntse el, hogy igazunk volt-e, vagy sem!

 

 

Forrás: youtube.com
33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.