Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Balatonlellével

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Balatonlellei múltba révedés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Balatonlellei múltba révedés


2019/08/12
Pi

Balatonlelle maga a múlt, bár ez személyes. Gyerekkorok ezreit felidéző település, mely ma is vár mindenkit arra, hogy csodás pillanatokat lehessen itt élvezni.

Balatonlellei múlt

 

Balaton és a déli part. A déli parton egymás után jönnek a települések. Amint elhagyjuk az egyiket, nyomban jön a következő.Gyerekként én magam rengeteg jártam a környéken, hála a táboroknak, szinte minden nyáron itt töltöttünk 1-2 hetet. És imádtam. Nekem akkor az volt a Balaton. Persze felnőttem és megláttam, hogy a tó ma már nem csak ennyi, sokkal több annál, van északi partja is, van „bulinegyede” és van igényes, nyugodt pihenést biztosító települése(i) is.

Azonban Balatonlellét nem tudtam elfelejteni. Igaz, nem is akartam, mert mindig jó visszaemlékezni azokra forró nyarakra, arra, hogy emlékeim szerint itt a legjobb a víz, nem mélyül gyorsan, nincs sok hínár, itt a legfinomabb a lángos, sok a játéklehetőség.

Persze felnőtt fejjel tudom, hogy ez nem feltétlenül van így, de mélyen belül azért szívesen visszamennék ide.

Ha nem is szó szerint (pedig most pont milyen jó is lenne), de most azért megadatik a lehetőség.

Tegyünk egy virtuális sétát és színvonalas 4K-s videó segítségével a település körül. Az összes szépsége megmutatkozik a következő 7 perc során, a kilátás, a strandok, a város nevezetességei, értékei. Egy szóval a mindene, amitől Balatonlellét Balatonlellének mondhatjuk.

Következzen tehát egy melankolikus, múltidéző séta, hátha más is nosztalgiával gondol a régi, 90-es évek-béli lellei’ nyaralásokra.

 

Forrás: youtube.com
33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.