Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a Sörfesztivállal

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Ismét Sörfesztivál a Belvárosban!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ismét Sörfesztivál a Belvárosban!


2019/05/24
Pi

Kétszázötvenféle sörkülönlegességet kóstolhatnak meg a látogatók június 5. és 10. között a Belvárosi Sörfesztiválon a budapesti Szabadság téren. Emellett még lesznek további érdekességek is!

Sörfesztivál A Belvárosban

A rendezvény idén hat napon keresztül várja a különleges sörökre és az igényes gasztronómiai élményekre vágyókat. A fesztivál egyik legfontosabb célja, hogy a bemutassa a közönségnek a magyar készítőket és a legjobb magyar söröket. Az ilyenkor megszokott szórakoztatás sem maradhat el: a színpadon egész nap fiatal magyar zenekarok és előadók lépnek fel. A rendezvény újdonsága, hogy a First Craft Beer kisüzemi sörfőzdével és a látogatókkal együttműködve idén először készítik el a fesztivál saját sörét is.

A szervezők május közepéig várták a közönség által kitöltött online űrlapokat, amelyeken bárki bejelölhette, hogy számára milyen az ideális sör. A szavazók meghatározhatták, hogy milyen legyen szerintük az ital alkoholtartalma, színe, de még arról is szavazhattak, hogy erősebben vagy enyhébben komlózott, láger vagy ale típusú sört innának szívesebben.A kérdőívre érkezett válaszok összesítése után a főzdében azonnal megkezdődtek a Belvárosi Sörfesztivál 2019-es sörének az elkészítése, hogy a rendezvény megnyitóján már meg lehessen kóstolni. Az biztos, hogy megéri kilátogatni, amire az is bizonyíték, hogy a tavalyi programon mintegy százezer látogató vett részt, akik 150 ezernél is több korsó sört fogyasztottak el. Ennyi ember meg nem szokott tévedni egyszerre.
37Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.