Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a kerékpárúttal

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Budapest-Balaton kerékpárral

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Budapest-Balaton kerékpárral


2019/08/08
Pi

Régóta tudjuk már hogy lesz, most már azt s tudjuk, hogy mikortól. Főszerepben a Budapest-Balaton kerékpárút.

Kerékpárral a Balatonra

Ekkorra készülhet el a Budapest-Balaton bicikliút

2020 nyarára készülhet el a Budapest-Balaton kerékpárút, de egyelőre még nem kezdődtek el a munkálatok. Az ígéretek most arról szólnak, hogy az idei nyaralási szezon, tehát augusztus 20-a után rohamtempóban kezdődik a kivitelezés.Még 2017-benn jelentették be, hogy 2 éven belül megépül a Budapest-Balaton kerékpárút, azonban a tervezés és lebonyolítás váratlan nehézségekbe ütközött. Az is tiszta sor, hogy egy ilyen út kijelölése sem könnyű feladat, hiszen gondoljunk csak bele, ehhez földet kell venni, ezernyi tulajdonossal kell megegyezni, ez pedig nem tűnik könnyű feladatnak.  

A napokban azonban fény derült a tervre: a fővárost a tóval összekötő kerékpárút kivitelezési munkálatai augusztus 20-a után nagy ütemben kezdődnek meg, Budapest és Etyek között. Ami bíztató, hogy a források rendelkezésre állnak, a következő négy évben pedig 150 milliárd forint jut kerékpárút-fejlesztésekre.

A korábbi hírek szerint a beruházás kilométerenként 80-100 millió forinttal számolva vélhetően 8-10 milliárd forintba fog kerülni a Budapest-Balaton kerékpárútvonal.
33Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.