Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a futóversennyel

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Ilyen egy éjszakai futóverseny Budapesten

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ilyen egy éjszakai futóverseny Budapesten


2019/08/05
Pi

Sokszor, sokféleképpen láthattuk már Budapestet, de ahogy most fogjuk, így még soha: ilyen a város akkor, mikor éjszakai maratont tartanak benne.

Futóverseny este

 

Új ötlet, de jó ötlet! Budapest éjszaka a legszebb, erről nem is lehet vita. A Világörökségi helyszíneink esti fényükben a turisták nagy többségét egyből rabul ejtik, ami nem véletlen, hiszen mi magunk is csak ámulunk, hogy milyen szép a fővárosunk ilyenkor.Ezt kihasználva, meglovagolva jött az ötlet, hogy éjszaka is tartsanak a fővárosban egy futóversenyt. Az ötlet bevált, hiszen nem kevesen álltak rajthoz, a mezőny egészen nemzetközi lett, a képek pedig kivételesen szépek lettek.

A hivatalos beszámoló így szól: „a férfiaknál Csere Gáspár, a nőknél pedig az ukrán Ganna Volkova nyerte a félmaratont a Generali Night Run Budapest elnevezésű éjszakai versenyen, amelyen hatezer futó állt rajthoz. A kivilágított fővárosban hatodszor bonyolították le a viadalt, amely idén helyet kapott a Budapest 2019 Európa Sportfővárosa rendezvénysorozatban. A résztvevők három táv - 6, 9 és 21 kilométer - közül választhattak, a félmaratoni távra pedig a váltóban is lehetett nevezni. Az idei verseny legnagyobb újítása az volt, hogy a Budai Várnegyed és a Váralagút után a mezőny átment a Lánchídon is.”

Íme a képek. Nem festenek rosszul, igaz?
37Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.