Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Legjobb budapesti videó

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Ez a legjobb videó Budapestről

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ez a legjobb videó Budapestről


2019/08/12
Pi

A valaha volt legjobb videó a fővárosról 2 hét alatt majdnem 1 milliós nézettséget produkált. Megmutatjuk, hogy miért!

Budapesti videó

Több fórumon rengeteg alkalommal értekeztek és értekeztünk már mi magunk is a magyar fővárosról.

Számtalan cikk és videó kritika született vele kapcsolatban, egy szóval alaposan képben vagyunk Budapestet illetően.Azonban amit most találtunk, azon mi magunk is meglepődtünk.

Mint már fentebb írtuk szeretjük elemezni a fővárosról készült videókat, melyek szinte kivétel nélkül színvonalas munkának számítanak. Azonban az is igaz rájuk, hogy külön promóció nélkül ezek a videók kisebb megtekintés számmal bírnak, ami egészen addig igaz, amíg egy nagyobb magyar oldal valamiért (vajon miért?) felkapja és a nagy nyilvánosság elé tárja.

És éppen ez a furcsa ebben a videóban. Mármint az, hogy ezzel mi magunk még sehol nem találkoztunk. A cikk írásának az időpontjában a felvétel 2 hete kering az interneten, de máris majdnem 1 millió megtekintése van. Aki nem ért hozzá és legyintene rajta, annak eláruljuk: ez egy döbbenetesen magas szám. Az ilyen típusú videókat ugyanis nem egy zenei videó kliphez, vagy vloghoz kell hasonlítani (bár a „nagy magyar youtuberek” is örülnének ennyi idő alatt ekkora megtekintésnek), hanem saját magukhoz, a hasonló típusú felvételekhez.

Ilyen magas számot elérni nem egyszerű. Ehhez borzasztóan igényes munka szükséges. Olyan, mint ez a videó.

A képek, a zene, az átmenetek, a vágás, a kiválogatott helyszínek, a fények harmóniája: mind-mind azt árulja el, hogy ez a videó nem 10 perc alatt lett összevágva, a készítői pedig végtelenül profik.

De nem is húznánk tovább a szót és az  időt, íme a videó:

 

Csodálatos lett, igaz?

Forrás: youtube.com
37Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.