Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

uriember-cikkek

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Budapest

Budapest

Itt mindent megtalálsz!  
Microsite

Ötös metró Budapesten

2020/02/26 - Pi

5-ös metró Budaepsten?

Egészen ambiciózus tervekkel álltak elő Budapest tömegközlekedésének fejlesztése kapcsán a napokban. Abból a szempontból jók ezek az ötletek, hogy ezek nélkül a város nem fejlődne soha. Most részletesebben is megmutatjuk őket.  
Néprajzi Múzeum bejárása

2020/01/14 - Pi

Idő előtt látható az új Néprajzi Múzeum

Virtuálisan bejárhatóvá vált a Néprajzi Múzeum pénteken közzétett kisfilmjén keresztül az intézmény új épülete, amely a Liget Budapest projekt keretében épül az Ötvenhatosok terén.
Vörösmarty vásár Budapest

2019/11/23 - Pi

Adventi Vásár a Vörösmarty téren

Gazdag gasztronómiai kínálat, kézműves és iparművészeti termékek és ünnepi műsorok is várják az érdeklődőket január 1-ig a megújult Vörösmarty téren, a Budapesti Téli Fesztivál és Vásáron.
Városligeti átadások

2019/11/15 - Pi

Komoly átadások a Városligetben

Elkészültek a Liget Budapest Projektnek az újabb kiemelt fejlesztései. A látogatók már birtokba is vehették a Nagyjátszóteret, valamint a helyreállított Millennium Házát.
Magyar Zene Háza kitüntetése

2019/11/15 - Pi

Rögtön rangos díjat nyert a Magyar Zene Háza

Európa legjobb középületének járó díját nyerte el a Liget Budapest Projekt részeként megvalósuló Magyar Zene Háza, és a beruházás ezzel a világ legjobbjainak járó díj esélyesei közé is bekerült.
Budapest élhető

2019/11/05 -

Budapest a top 5-ben!

Ezért szeretik Budapestet annyira az angolok: Európa egyik leginkább elérhetőbb fővárosa a miénk!
Budapesti utazás

2019/10/30 - Pi

Budapest, ahova érdemes utazni

Budapest a második legjobb hely utazás szempontjából a Földön ár-érték arányban. Mutatjuk a részleteket!
Legmodernebb budapesti játszótér

2019/10/10 - Pi

Budapest legújabb ékkövét a gyerekek fogják élvezni!

Több mint 13 ezer négyzetméteres parkrészben csaknem félszáz különleges játékelemmel, köztük egy Szinyei Merse Pál Léghajó című festménye által inspirált, háromszintes mászókával nyílik meg  a városligeti Nagyjátszótér.
Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.