Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt Budapesttel

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Budapest robogó népszerűsége

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Budapest robogó népszerűsége


2019/04/12
Pi

Budapest népszerűsége kézzel fogható mértékben nő, amelyet ez az új hír is bőven alátámaszt.

Budapest népszerű

Budapest évről-évre népszerűbbnek számít, amit szinte minden turizmus mérő szám bizonyít. Egyre nőnek az idelátogató turisták szám,a mint ahogyan az eltöltött vendégéjszakák aránya is évek óta nő.

A főváros népszerűségét promotáló videó halmokat már mi magunk is többször bemutattuk, melyek egyik nagy előnye, hogy azok nagy többségét külföldi filmesek készítettek.Fővárosunk híre tehát a világ minden irányába gyorsan terjed, amit újabb szám bizonyít: Budapest nevére ugyanis kétszer annyian kerestek rá az idén a világhálón, mint tíz évvel ezelőtt. Ez egy elképesztő változás, melyet ízlelgetnünk kell egy kicsit.

Ebből a friss elemzésből kiderült tehát, hogy páratlannak számít a növekedés mértéke. A Google szakemberei azt nézték meg, hogy 2009 és 2019 között globálisan mely úti célok iránt nőtt meg a legnagyobb mértékben az érdeklődés, vagyis mely úti célokra kerestek rá a legtöbben.

A legnagyobb mértékben az alábbi öt város iránt nőtt meg az érdeklődés a vizsgált időszakban:

Budapest +87.20%

Szöul +70.48%

Koppenhága +68.24%

Tel-Aviv +63.31%Varsó +63.08%

Az elemzésből kitűnik, hogy általános tanulsággá vált, hogy az emberek manapság már gyakrabban választanak más földrészeken fekvő úti célokat nyaralásukra, mint tíz évvel ezelőtt. Mi magunkról is tudjuk, hogy manapság világág élik a thaiföldi és bali-i utazások, nem is beszélve az USA-beli utazásokról.

Ezzel párhuzamosan várható volt, hogy összességében csökkent az érdeklődés olyan turisztikai nagyhatalmak iránt, mint Franciaország és Spanyolország.

 
37Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.