Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a napfelkeltével

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Láttad ma felkelni a napot?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Láttad ma felkelni a napot?


2019/08/23
Pi

A napfelkelte az egyik legszebb és leginkább reményteljesebb időszaka az előttünk álló napnak, amikor még bármi lehet. Íme egy videó is róla!

Napfelkelte Budapesten

Mennyire egyszerű fogalom, amiről senkinek nem jutnak eszébe nagy dolgok. Természetes, mint bármi más olyan természeti jelenség az életünkben, melyre (szerencsére) semmilyen ráhatásunk sincsen.

Életében minden ember látott már napkeltét, nem egyet, nem kettőt, a kérdés mindig csak az: hol volt a legszebb?A 80-as évek Amerikájának kultuszsorozatában, a Tom Selleck által megformált Magnumban volt két epizód, két folytatásos rész, melyeknek az voltak a címei, hogy „Láttad ma felkelni a napot?”.

Persze ezek más témában íródott epizódok voltak, mélyek voltak és komorak, de maga a mondat sokkal többet rejt magában.

A napkelte igenis szép. Persze direktben senki, vagy csak nagyon kevesen kelnek miatta fel, pedig ez a napnak valószínűleg a legőszintébb pillanata, amikor még minden csendes és nyugodt, amikor még bármi történhetne. A város, a táj, a környék ilyenkor még alszik, de ahogy mondani szokták az élet fogaskerekei már mozgásba lendültek.

Az alábbiakban mutatunk egy videót Budapestről, a budapesti napfelkeltéről. Minden igaz erre a videóra is, amit eddig írtunk: látszik a videón, hogy itt még bármi lehetne, ez az a nap, mely valóban maga a csoda. Az indulása alapján egészen biztosan.

Íme tehát a videó, mely azt a kérdést teszi fel tehát: „Láttad ma felkelni a napot?”

 

Forrás: youtube.com
37Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.