Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

SzÍnes hírek

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > SzÍnes hírek

SzÍnes hírek

Koronavírus Németországban

2022/03/25 - VN

Háromszázezer fölé emelkedett a napi új esetek száma Németországban

Minden korábbinál magasabbra, 300 ezer fölé emelkedett az új típusú koronavírussal (SARS-CoV-2) igazoltan fertőzöttek napi száma Németországban a csütörtökön közölt adatok szerint.
NASA fotó Budapestről

2020/05/29 - Pi

Így néz ki Budapest az űrből

Mindig nagyon jó, ha olyat mutatnak nekünk, melyet nem szokványos. Így tett most a NASA is: olyan fotót mutattak Budaepstről, mely valóban nem mindennapos!
1994-es Budapest

2020/04/30 - Pi

Magyarország 1994-ben

Magyarország 1994-ben. Egyesek szerint az egyik legjobb éve volt a 90-es éveknek, mások szerint pedig butaság megkülönböztetni ezen időszak bármely évét a többitől.
Az Atacama sivatag csodája

2020/04/01 - Pi

Az Atacama sivatag izgalmas élete

Manapság nagy felhajtás van a Mars és az odautazás körül. Milyen lehet ott élni? Ezt a Földön is van lehetőség átélni! Íme!
Atacama sivatag

2020/03/06 - Pi

Ilyet sem látni minden nap!

Az internet tele van izgalmas videókkal, de olyanra mint ez, nem minden nap akad az ember.
Bokod tava

2020/01/31 - Pi

A csoda neve: Bokodi-tó

Magyarország és kirándulás? Bármikor! Hova? Az mindig jó kérdés. Most egy olyan helyet mutatunk meg, ami nem biztos, hogy benne van a top 5-ben, de lehet, hogy benne kellene szerepelnie.
 Mauritius télen és nyáron

2020/01/16 - Pi

Legyen télen is nyár!

Ha az ember télen egzotikus utazásra gondol, alapvetően három helyszín jön számításba: Thaiföld, Seychelle-szigetek és Mauritius. Az első kettővel már mi magunk is sokat foglalkoztunk, de mi a helyzet a sorban harmadikkal? Ennek járunk most utána.
Moszkva vatázsa

2019/11/07 - Pi

Moszkva a világ egyik legszebb városa

Nagyot változott a világ: ma már az orosz főváros számít a világ legdrágább és egyik legfelkapottabb helyének.

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!