Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

SzÍnes hírek

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > SzÍnes hírek

SzÍnes hírek

Mianmar rejtélyes

2019/07/10 - Pi

Mianmar a fel nem fedezett rejtély

Mit tudunk Mianmarról, gyerekkori nevén Burmáról?Valljuk be, hogy keveset. Egy titokzatos világ tőlünk távol, melynek Thaiföld, India és Kína is a szomszédja. Az ország persze sokkal több ennél. Mutatjuk!
Influencerek hatása a lányokra

2019/05/28 - Pi

Az influencerek tönkreteszik a fiatal lányok önbecsülését?

Az influencerek gyönyörű egzotikus tájakon nyaralnak, a legdrágább holmikat viselik, hibátlan az alakjuk, és elképesztően szépek. De hogyan hat mindez az elérhetetlen tökéletesség a fiatal generáció gondolkodására és saját maguk megítélésére?
Kalifornia valósága

2019/05/03 - Pi

Kaliforniai álom

Kalifornia az Amerikai Egyesült Államok nyugati partjának déli részén fekvő állama, a megvalósult amerikai álom maga. De vajon tényleg maga az álom?
Red Bull Air Race Balaton

2019/03/12 - Pi

Már a Red Bull Air Race is a Balatonra költözött!

Az elmúlt hetekben a Red Bull Air Race szervezői több vidéki helyszínt is megvizsgáltak, miután Budapest Főpolgármesteri Hivatala február elején bejelentette, hogy nem ad engedélyt a műrepülőverseny megtartására.
Strandfesztivál fellépői

2019/03/12 - Pi

Szuper lesz a Strandfesztivál

Igazi világsztárok jönnek a Strandfesztiválra, mely által maga az esemény is egyre színvonalasabb lesz. Íme a lista!

2018/07/19 - MTI

Egyes zöldségek és gyümölcsök segítik megvédeni a bőrt napozás közben

A színes zöldségek és gyümölcsök segítik megvédeni a bőrt a napozás káros hatásaitól - mondta Bálint Márta, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának tanszékvezetője az M1 aktuális csatorna csütörtök délelőtti műsorában.

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!