Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ez történt a Városligettel

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Így áll most a Városliget

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így áll most a Városliget


2019/05/02
Pi

Kiemelten foglalkozunk a Városligettel, mert ez az a része Budapestnek, ami nem csak fővárosi, hanem országos szinten is kiemelkedő szereppel bír. Megnéztük, hogyan áll most a Liget átépítése.

Városliget átépítése

Jelentőségét talán is felesleges lenne hangsúlyozni, így csak annyit írunk róla, hogy a Budapestre látogató turisták majd’ 100 %-a ellátogat ide, illetve az a tény is megkerülhetetlen vele kapcsolatban, hogy talán az egyetlen olyan szabadtéri (rendezvény)helyszín, mely télen-nyáron különféle programokkal, és lehetőségekkel képes több 10.000 embert megmozgatni.

A Városliget telis-tele van különböző magas színvonalat biztosító attrakcióval, helyszínnel, múzeummal, és a Liget projekt miatt ezek száma még tovább nő.Abba mi most nem szeretnénk belemenni, hogy ez jó-e vagy rossz, mindenesetre mi hiszünk a hozzáértőknek, akik azt állítják, hogy a zöldfelület aránya nem csökken, hanem egyenesen nő, illetve minden kivágott fa helyett új kerül telepítésre a parkban.

A fejlesztések tehát gőzerővel zajlanak, szinte megszámlálhatatlan mennyiségben és hihetetlen gyorsasággal.

Mi most megmutatjuk egy összefoglalóban, hogy hogyan is állnak ezek a különálló építkezések, mely egy projekt alatt zajlanak és melyek végeredménye majd remélhetőleg mindenki tetszését el fogja nyerni.
A főképünkön a Néprajzi Múzeum munkálatai láthatóak és most mutatjuk a többi, még futó projektet:

Magyar Zene Háza:

 

Millenium Háza:

 

Országos Múzeum Restaurálási központ:

 

Fotók: MTI
37Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.