Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Külföld

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Külföld

Külföld

Ez történt a Niagara vízeséssel

2018/10/31 - Pi

Földünk egyik legnagyobb csodája

A Niagara vízesés Földünk egyik legnagyobb csodája, de mindenképpen leghíresebb természeti képződménye. Most bemutatjuk eme csodát részletesebben!
Csernobil ma

2018/10/29 - Pi

Ilyen ma Csernobil

Csernobil rejtélyét járjuk most körbe. Megmutatjuk azt, hogy hogyan fest manapság az egykoron virágzó, manapság szellemváros!
Vietnám legkülönlegesebb építménye

2018/10/19 - Pi

Vietnám legkülönlegesebb épülete

Mi jut eszedbe, ha azt mondom, hogy Vietnám? A háború, a távol-kelet, de az egészen biztos, hogy nem ez a különleges építmény. Íme!
Ez Észak Velencéje

2018/10/19 - Pi

Íme Észak Velencéje

Szentpétervár Oroszország legszebb városának számít. Különlegessége miatt észak Velencéjének is szokták nevezni.

2018/06/27 - MTI

Horvátország továbbra is segíti Albániát a tengeri hulladékszennyezés kezelésében

Horvátország továbbra is segíti Albániát a tengeri hulladékszennyezés kezelésében, de inkább annak megelőzésére fordítana forrásokat - mondta Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő csütörtökön az albániai Durresben.

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!