Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Külföld

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Külföld

Külföld

Korona vírus követkeménye

2020/02/06 - Pi

Egyre nagyobb a baj

Tombol a világon a Korona vírus kröüli felhajtás, mely egyre inkább éreszteti a hatását. Mutatjuk, hogy most mi történt!
A Tátra tava

2020/01/24 - Pi

A Tátra legnagyobb tava

Lengyelország testvérország. Az 1956-os események összekötik a két népet, ott és itt is barátsággal gondolnak egymásra az emberek. A két országot csupán Szlovákia és a Tátra választja el egymástól, tehát ha lengyel földre akarunk lépni,...
Kuba változása

2020/01/23 - Pi

Más világ ez a Kuba

Kuba a Karib-térség innen Magyarországról nézve több mint különös világ benyomását kelti. Megfoghatatlan számunkra az a világ, teljesen más kultúrával, környezettel, emberekkel. Ismerjük most meg jobban!
Benidromi csoda

2020/01/22 - Pi

Hallott már Spanyolország Floridájáról?

Európa tele van szebbnél is szebb helyekkel. A földrajzát tekintve van itt minden: hegyek, völgyek alföldek, felföldek, dombok. És tengerpartok. Ezek közül kiemelkedő vidéknek számít Benidorm, melyet a helyi köznyelv csak Spanyolország Floridájának nevez.
Erdély tele

2020/01/21 - Pi

Erdély télen is csodás

Erdély télen, Erdély nyáron, Erdély mindig! Ez lehetne a cikk címe, mely Székelyföld legszebb arcát mutatja be: ilyen ez a csodás táj télen, behavazva.
Seychelle paradicsoma

2020/01/15 - Pi

Seychelle-szigetek: paradicsoma az Indiai-óceánban

Egy olyan világot tárunk fel, mely igazán akkor vonzó a magyar ember számára, amikor itthon mínuszok vannak és vacogunk. Persze ha Magyarországon jó az idő, akkor sem kell kétségbeesni: a Seychelle-szigeteken évi 365 napig tart a paradicsom.
Svájc az álom

2019/12/21 - Pi

A földi utópia

Tegyük fel a már sokszor hallott kérdést: mi jut eszébe az embernek, ha azt hallja, hogy Svájc? Hegyek, völgyek, hó, csoki, tehén, hideg, gazdagság, Roger Federer. És egyik sem lenne tévedés. Természetesen Svájc ezeknél a felsorolt dolgoknál...
Csodás balti vidékek

2019/12/13 - Pi

A Balti álom

Magyarországon az emberek hajlamosak legyinteni akkor, mikor azt hallják, hogy Baltikum. Ilyenkor egy régi szovjet utód terület, közösség ugrik be szinte mindenkinek, pedig ez az a része Európának mely sokkal több elismerést érdemelne.

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!