Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Külföld

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Külföld

Külföld

Csodás hely Madagaszkár szigete

2020/03/12 - Pi

Madagaszkár egyedi világa

Madagaszkár egy különleges hely, ahova sok ember számára egy álom beteljesülését jelenti. Nem véletlenül, hiszen ez a hely maga a földi csoda
Érvek Erdély mellett

2020/02/21 - Pi

Miért menjek el Erdélybe?

Miért menjünk el Erdélybe? Sokan és sokszor teszik fel értetlenül a kérdést azoknak, akik szerelmesek Erdélyország hangulatába. Most felsorolunk 25+1 érvet, melyekkel aligha lehet vitatkozni.
Korona vírus követkeménye

2020/02/06 - Pi

Egyre nagyobb a baj

Tombol a világon a Korona vírus kröüli felhajtás, mely egyre inkább éreszteti a hatását. Mutatjuk, hogy most mi történt!
A Tátra tava

2020/01/24 - Pi

A Tátra legnagyobb tava

Lengyelország testvérország. Az 1956-os események összekötik a két népet, ott és itt is barátsággal gondolnak egymásra az emberek. A két országot csupán Szlovákia és a Tátra választja el egymástól, tehát ha lengyel földre akarunk lépni,...
Kuba változása

2020/01/23 - Pi

Más világ ez a Kuba

Kuba a Karib-térség innen Magyarországról nézve több mint különös világ benyomását kelti. Megfoghatatlan számunkra az a világ, teljesen más kultúrával, környezettel, emberekkel. Ismerjük most meg jobban!
Benidromi csoda

2020/01/22 - Pi

Hallott már Spanyolország Floridájáról?

Európa tele van szebbnél is szebb helyekkel. A földrajzát tekintve van itt minden: hegyek, völgyek alföldek, felföldek, dombok. És tengerpartok. Ezek közül kiemelkedő vidéknek számít Benidorm, melyet a helyi köznyelv csak Spanyolország Floridájának nevez.
Erdély tele

2020/01/21 - Pi

Erdély télen is csodás

Erdély télen, Erdély nyáron, Erdély mindig! Ez lehetne a cikk címe, mely Székelyföld legszebb arcát mutatja be: ilyen ez a csodás táj télen, behavazva.
Seychelle paradicsoma

2020/01/15 - Pi

Seychelle-szigetek: paradicsoma az Indiai-óceánban

Egy olyan világot tárunk fel, mely igazán akkor vonzó a magyar ember számára, amikor itthon mínuszok vannak és vacogunk. Persze ha Magyarországon jó az idő, akkor sem kell kétségbeesni: a Seychelle-szigeteken évi 365 napig tart a paradicsom.

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.