Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Külföld

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Külföld

Külföld

A 2021-es Erdélyre!

2020/04/29 - Pi

Talán majd jövőre

Sokan terveztek utazásokat külföldre idén is, melyeket sajnos egytől-egyig le kellett mondani. Kicsi szívfájdalommal, de ugyanakkor sokkal több reménnyel mutatunk egy felvételt csodaországról, Erdélyről!  
Skócia története

2020/04/01 - Pi

Skócia a rejtélyes világ

Kinek mi jut eszébe, ha azt hallja, hogy Skócia? Erre is keressük a választ, mely érdekesebb, mint hinnék!
Kolozsvár Budapest kapcsolat

2020/04/01 - Pi

Erősödő kapcsolat Erdéllyel

Ahogy ennek lennie kell: erősödik a Budapest-Erdély kapcsolat. Lehet, hogy soha nem is kellett volna gyengülnie...
Kanári-szigetek csoda

2020/03/29 - Pi

Kanári-szigetek: egy külön világ

A Kanári-szigetek egy csodás szigetcsoport, mely Spanyolország része, azonban sokkal több annál: egy teljesen más világ. Íme!
Argentín csoda

2020/03/28 - Pi

Argentína bizarr világa

Mi jut eszébe az embernek akkor, ha azt hallja, hogy „Argentína”? Persze a futball, az isteni Maradona, vagy a jelenkor nagyágyúja Messi megkerülhetetlen. Ha a kultúra vonalát nézzük, akkor a tangó sem kikerülhető természetesen....
Costa Rica titkai

2020/03/28 - Pi

Costa Rica titkai

Főleg innen a Kárpát-medencéből tűnhet úgy mindenki számára, hogy a világ túlsó fele, beleértve  Costa Ricát is, tele van titkokkal. Ez nem is véletlen. Mutatjuk, hogy miért!
Csodás hely Madagaszkár szigete

2020/03/12 - Pi

Madagaszkár egyedi világa

Madagaszkár egy különleges hely, ahova sok ember számára egy álom beteljesülését jelenti. Nem véletlenül, hiszen ez a hely maga a földi csoda
Érvek Erdély mellett

2020/02/21 - Pi

Miért menjek el Erdélybe?

Miért menjünk el Erdélybe? Sokan és sokszor teszik fel értetlenül a kérdést azoknak, akik szerelmesek Erdélyország hangulatába. Most felsorolunk 25+1 érvet, melyekkel aligha lehet vitatkozni.

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.