Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Külföld

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Külföld

Külföld

szállodamarketing

2023/08/19 - ZH

Szállodaüzemeltetési tippek, hogy 2024-ben még több szállodavendég foglaljon!

A szállodaüzemeltetés területe mindig is dinamikus volt, és a vendégigények folyamatosan változnak. Az innováció és a minőségi szolgáltatások kritikusak ahhoz, hogy a szállodák versenyképesek maradjanak és növeljék a foglalásaik számát.
A 2021-es Erdélyre!

2020/04/29 - Pi

Talán majd jövőre

Sokan terveztek utazásokat külföldre idén is, melyeket sajnos egytől-egyig le kellett mondani. Kicsi szívfájdalommal, de ugyanakkor sokkal több reménnyel mutatunk egy felvételt csodaországról, Erdélyről!  
Skócia története

2020/04/01 - Pi

Skócia a rejtélyes világ

Kinek mi jut eszébe, ha azt hallja, hogy Skócia? Erre is keressük a választ, mely érdekesebb, mint hinnék!
Kolozsvár Budapest kapcsolat

2020/04/01 - Pi

Erősödő kapcsolat Erdéllyel

Ahogy ennek lennie kell: erősödik a Budapest-Erdély kapcsolat. Lehet, hogy soha nem is kellett volna gyengülnie...
Kanári-szigetek csoda

2020/03/29 - Pi

Kanári-szigetek: egy külön világ

A Kanári-szigetek egy csodás szigetcsoport, mely Spanyolország része, azonban sokkal több annál: egy teljesen más világ. Íme!
Argentín csoda

2020/03/28 - Pi

Argentína bizarr világa

Mi jut eszébe az embernek akkor, ha azt hallja, hogy „Argentína”? Persze a futball, az isteni Maradona, vagy a jelenkor nagyágyúja Messi megkerülhetetlen. Ha a kultúra vonalát nézzük, akkor a tangó sem kikerülhető természetesen....
Costa Rica titkai

2020/03/28 - Pi

Costa Rica titkai

Főleg innen a Kárpát-medencéből tűnhet úgy mindenki számára, hogy a világ túlsó fele, beleértve  Costa Ricát is, tele van titkokkal. Ez nem is véletlen. Mutatjuk, hogy miért!
Csodás hely Madagaszkár szigete

2020/03/12 - Pi

Madagaszkár egyedi világa

Madagaszkár egy különleges hely, ahova sok ember számára egy álom beteljesülését jelenti. Nem véletlenül, hiszen ez a hely maga a földi csoda

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!