Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Kis Balaton:új látogatóközpont nyitotta meg a kapuit

2020/10/19 - Pi

Kis-Balaton: új látogatóközpont született

Nemzeti identitásunk szimbolikus helye a Kis-Balaton, természeti örökségünk egyik ikonikus helyszíne. Emlékezzünk: Fekete István Kis-Balatonnál játszódó Tüskevár és Téli berek című regénye is ilyen, a magyar kultúra megkerülhetetlen része.
Balaton és az algásodás

2020/10/16 - Pi

Miért algásodik a Balaton?

Immáron két éve jelent problémát és országos médiafigyelmet az, hogy a Balaton vize bealgásodik. Kutatók utána jártak, hogy mi okozhatta a jelenséget. Íme az eredmény:
Havazás a Mátrában

2020/10/15 - Pi

Októberi havazás

Több, mint 10 centiméteres hóréteg alakult ki Kékestetőn szerda délelőttre.
Balatoni ősz

2020/09/12 - Pi

Balaton akár ősszel is!

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) elindította új belföldi kampányát, amelynek célja, hogy bemutassa: a Balaton nem csupán a vízi élményekről szól. Nagyszerű úti cél azoknak is, akik a koraőszi kellemes időjárásban aktívan...
Biztonságos a Balaton

2020/08/14 - Pi

A Balaton a legbiztonságosabb

Tombol a nyár szerencsére, a Balatonra pedig ki lehet tenni a megtelt táblát. Ezért is nagyon jó hír, hogy manapság elmondható: a magyar tenger Európa legbiztonságosabb tava.
Siófoki fejlődés

2020/07/29 - Pi

Siófoki fejlődés

A szabadidősportot, az élsportot és az utánpótlás-nevelést is kiszolgáló víziturisztikai megállóhelyet adtak át hétfőn Siófokon.
Balaton kotrása

2020/07/22 - Pi

Ismét alga helyzet van a Balatonnál

Mindannyian emlékezhetünk rá, hogy tavaly augusztusban micsoda algásodás kezdődött a Balatonnál. Jelezték előre, hogy ez idén is bekövetkezhet és sajnos igaz lett: megint "helyzet" van a tónál!
Népszerű magyar városok

2020/07/17 - Pi

Ezek a legnépszerűbb magyar városok

Töretlen a gyógyfürdők és a főváros turisztikai vonzereje: a vendégéjszakák száma alapján minden évben ott szerepelt a leglátogatottabb 10 település között Budapest mellett valamelyik gyógyfürdőjéről ismert magyar település az elmúlt bő évtizedben.

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.