Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Balaton vize idén

2020/05/15 - Pi

2020 május: ilyen a Balaton vize

Kijöttek az első felmérések, melyek azt hivatottak bemutatni, hogy hogyan vészelte át a Balaton az idei telet. Mutatjuk az eredményt és a prognózist!
Kis-Balaton tavasszal

2020/05/09 - Pi

A tavaszi érintetlenség

A Kis-Balaton Magyarország egy olyan szeglete, amelynek nagy része a külvilág számára ismeretlen, mert lezárt terület. Ezzel nincs semmi probléma, mert a természet megóvása a 21.században kulcskérdésnek számít. Éppen ezért kell értékelni...
Új Múzeum épül

2020/05/08 - Pi

Folytatódik az új Közlekedési Múzeum építése

A héten megszületett döntés értelmében folytatódik az új Közlekedési Múzeum tervezése a kőbányai egykori Északi járműjavító területén
Balatoni ingatlanár változások

2020/05/06 - Pi

Koronavírus és a balatoni árak

A koronavírus az élet minden területére kifejtette a hatását, nincs ez másképpen az ország ingatlaneladásai kapcsán sem. Az utóbbi években az országban elszálltak az árak a telkek, házak, lakások iránt, de nézzük most meg, hogy a vírus...
Ország legszebb vára

2020/05/01 - Pi

Nyárra megújul az ország legszebb vára

Az ország legszebb várában nem áll meg az élet. Komoly tervekkel készülnek arra az időszakra, amikor minden visszatér a régi kerékvágásba.
Strandok az országból

2020/04/22 - Pi

Ekkor nyithatnak a strandok országszerte

Előző cikkünkben összefoglaltuk azt, hogy miként hat 2020-ban a koronavírus a balatoni strandfelújításokra. Most nézzük meg azt, hogy mi a helyzet az ország többi részén?! Azt is megmutatjuk, hogy a tervek szerint miként és mikor nyithatnak ki...
Balaton strandjai idén

2020/04/21 - Pi

2020-ban is folytatódnak az országos strandfelújítások

A mindenki által ismert helyzet ellenére a két éve megkezdett munkálatok folytatódnak, így 2020-ban folytatódnak a strandfelújítások a Balatonnál.

2020/04/16 - Pi

Reklám az üres országról

A koronavírus uralja a 2020-at, ez nem is kétséges. Az élet minden területére betört az átkozott kór, olyan helyekre is, melyekre nem is gondoltunk volna.

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.