Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Bededek Tibor emlékére

2020/06/22 - Pi

Isten veled, Bajnok!

Benedek Tibor halála megrendítette az országot. A sportot szerető és nem szerető emberek milliói érzik most azt, hogy nincs ez így rendjén, hogy egy ilyen erős, fiatalember meghaljon. Sajnos a halála elkerülhetetlen volt.
1986 nyara Balatonmáriafürdőn

2020/06/18 - Pi

Anno a Balatonnál

Nem a Balaton legnagyobb települése, ez kétségtelen. Azonban látni az 1986-os Balatont mindig nagy élmény, ennyi év elteltével.
Balatoni strandok

2020/06/16 - Pi

67 strand újul meg a Balatonnál

Az idén 2,7 milliárd forint értékben 67 strand újul meg a Balatonnál, amit azt jelenti, hogy az elmúlt években - az ideit is beleértve - több mint tízmilliárd forintot fordítottak a strandok fejlesztésére, bővítésére, rehabilitációjára.
Nyitnak a strandok

2020/05/26 - Pi

Országszerte nyitnak a strandok

A pünkösdi hétvégén nyílik meg a vidéki strandok, fürdők többsége a kornavírus-járvány miatt elrendelt biztonsági előírások betartásával, a fürdőkben egyelőre csak a kültéri medencéket lehet használni.
Látogatóközpont a Balatonnál

2020/05/15 - Pi

Új látogatóközpont a Balatonnál

Megkezdődött a Natura 2000-es területet bemutató Berek Világa Látogatóközpont megvalósítása a Somogy megyei Ordacsehi közelében.
Balaton vize idén

2020/05/15 - Pi

2020 május: ilyen a Balaton vize

Kijöttek az első felmérések, melyek azt hivatottak bemutatni, hogy hogyan vészelte át a Balaton az idei telet. Mutatjuk az eredményt és a prognózist!
Kis-Balaton tavasszal

2020/05/09 - Pi

A tavaszi érintetlenség

A Kis-Balaton Magyarország egy olyan szeglete, amelynek nagy része a külvilág számára ismeretlen, mert lezárt terület. Ezzel nincs semmi probléma, mert a természet megóvása a 21.században kulcskérdésnek számít. Éppen ezért kell értékelni...
Új Múzeum épül

2020/05/08 - Pi

Folytatódik az új Közlekedési Múzeum építése

A héten megszületett döntés értelmében folytatódik az új Közlekedési Múzeum tervezése a kőbányai egykori Északi járműjavító területén

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.