Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Tisza tó: mostantól kerékpárral is

2020/07/01 - Pi

Körbetekerhető a Tisza tó

Immár teljesen körbekerekezhető a Tisza-tó, ugyanis nettó 3,1 milliárd forintból megépült a Tiszafüred és Poroszló közötti, a 33-as főút mellett futó 6,5 kilométeres szakasz.
Bededek Tibor emlékére

2020/06/22 - Pi

Isten veled, Bajnok!

Benedek Tibor halála megrendítette az országot. A sportot szerető és nem szerető emberek milliói érzik most azt, hogy nincs ez így rendjén, hogy egy ilyen erős, fiatalember meghaljon. Sajnos a halála elkerülhetetlen volt.
1986 nyara Balatonmáriafürdőn

2020/06/18 - Pi

Anno a Balatonnál

Nem a Balaton legnagyobb települése, ez kétségtelen. Azonban látni az 1986-os Balatont mindig nagy élmény, ennyi év elteltével.
Balatoni strandok

2020/06/16 - Pi

67 strand újul meg a Balatonnál

Az idén 2,7 milliárd forint értékben 67 strand újul meg a Balatonnál, amit azt jelenti, hogy az elmúlt években - az ideit is beleértve - több mint tízmilliárd forintot fordítottak a strandok fejlesztésére, bővítésére, rehabilitációjára.
Nyitnak a strandok

2020/05/26 - Pi

Országszerte nyitnak a strandok

A pünkösdi hétvégén nyílik meg a vidéki strandok, fürdők többsége a kornavírus-járvány miatt elrendelt biztonsági előírások betartásával, a fürdőkben egyelőre csak a kültéri medencéket lehet használni.
Látogatóközpont a Balatonnál

2020/05/15 - Pi

Új látogatóközpont a Balatonnál

Megkezdődött a Natura 2000-es területet bemutató Berek Világa Látogatóközpont megvalósítása a Somogy megyei Ordacsehi közelében.
Balaton vize idén

2020/05/15 - Pi

2020 május: ilyen a Balaton vize

Kijöttek az első felmérések, melyek azt hivatottak bemutatni, hogy hogyan vészelte át a Balaton az idei telet. Mutatjuk az eredményt és a prognózist!
Kis-Balaton tavasszal

2020/05/09 - Pi

A tavaszi érintetlenség

A Kis-Balaton Magyarország egy olyan szeglete, amelynek nagy része a külvilág számára ismeretlen, mert lezárt terület. Ezzel nincs semmi probléma, mert a természet megóvása a 21.században kulcskérdésnek számít. Éppen ezért kell értékelni...

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!