Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Magyarország csodája

2020/04/01 - Pi

Te hova mennél Magyarországon?

A kérdés adott: ha lehetőséget kapnál rá, Te hova utaznál Magyarországon? Bárhova? Bármennyi időre?
Balaton tavasszal

2020/03/29 - Pi

Balaton csodája tavasszal

Balaton tavasszal. Balaton nyáron,ősszel,télen. Balaton mindig! Íme a felvétel, mely megmagyarázza ezt a furcsa felvezetőt!
Csókakő vára

2020/03/28 -

Csodás Vár Magyarországon

Vannak, akik kifejezetten szeretik, vannak akiket hidegen hagynak, de persze olyanok is akadnak, akiknél ambivalens érzéseket váltanak ki a várak. Csodás Várak vannak Magyarországon, íme az egyik!
Viharos Balaton

2020/03/27 - Pi

Ki az úr?

Nem véletlenül született az a dal, hogy, a tavaszi szél, vizet áraszt. Az évnek ezen szakaszában előfordulhatnak olyan esetek, ami Keszthelyen esett meg a napokban.
Balatoni hajózás: törölve

2020/03/26 - Pi

Újabb sajnálatos követkemény

11 hónappal ezelőtt aligha gondolhatta azt bárki is, hogy 2020-ban le kell írni azt a mondatot:  nem indul be áprilisban a balatoni hajózási szezon.
Balaton vize

2020/03/25 - Pi

2020-ban a Balaton vize

A Balatonnál mindig zajlik az élet. Hol látványosabban, hol csendesebben, de mindig történik valami. Érdekes, ahogyan nincs két egyforma nap, úgy nincs két ugyan olyan tél sem. Ezért fordulhat elő, hogy az idei, szokatlanul enyhe időjárás miatt...
Tavasz a Balatonnál

2020/03/11 - Pi

Beindul az élet a Balatonnál: minden hétvégére érdekes programok jutnak!

Jön a tavasz és beindul az élet a Balaton környékén. A teljesség igénye nélkül most megmutatjuk, hogy milyen programokkal készülnek a tó környékén, melyek azok a programok, melyeket érdemes megtekinteni.
A Hortobágy tavasza

2020/03/05 - Pi

A tavasz közeledtének jele

Jön a tavasz, amit nem csak a naptár állása miatt tudhatunk biztosan, hanem a Hortobágy élővilágában bekövetkező igencsak látványos változások miatt is.

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!