Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Dunakanyar szépségei

2018/09/19 - Pi

Ilyen Magyarország egyik legnépszerűbb része

A Dunakanyar számít az ország egyik legnépszerűbb szegletének. De miért van ez így? Megmutatjuk a választ!
Ez Budapest

2018/09/12 - Pi

Budapest, ahogy a külföldiek látják

Mit nézzen meg egy külföldi, ha idejön hozzánk? Érdekes kérdés, melyet nem lehet eléggé körbejárni. Ez a videó most mégis kísérletet tesz rá, íme hát a végeredmény!
A magyar ősz

2018/09/11 - Pi

Ilyen a magyar ősz

"Magyarország csodaország, Magyarország mennyország." Mindig lélegzetelállító az, ami itthon van, látva ezeket a képsorokat az ember már egyenesen várja az igazi ősz beköszöntét.
Balaton ősszel

2018/09/11 - Pi

Kirándulás a Balaton körül

Itt van az ősz, itt van újra. Most abba ne menjünk bele, hogy ki örül neki és ki nem. Most azt nézzük meg, hogy ha már eljött az évnek ezen szakasza is, és mindenképpen kirándulni akarunk menni, akkor az országban hova lehet menni ilyenkor?

2018/07/19 - MTI

Nyolc új viharjelző állomást létesítenek a Balatonnál

Nyolc új viharjelző állomást létesít a katasztrófavédelem a balatoni régióban, és folyamatosan fejleszti a viharjelző rendszereket a hazai tavak partjain, illetve a vizeken tartózkodók biztonsága érdekében - közölte az Országos...

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!