Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Ez Budapest

2018/09/12 - Pi

Budapest, ahogy a külföldiek látják

Mit nézzen meg egy külföldi, ha idejön hozzánk? Érdekes kérdés, melyet nem lehet eléggé körbejárni. Ez a videó most mégis kísérletet tesz rá, íme hát a végeredmény!
A magyar ősz

2018/09/11 - Pi

Ilyen a magyar ősz

"Magyarország csodaország, Magyarország mennyország." Mindig lélegzetelállító az, ami itthon van, látva ezeket a képsorokat az ember már egyenesen várja az igazi ősz beköszöntét.
Balaton ősszel

2018/09/11 - Pi

Kirándulás a Balaton körül

Itt van az ősz, itt van újra. Most abba ne menjünk bele, hogy ki örül neki és ki nem. Most azt nézzük meg, hogy ha már eljött az évnek ezen szakasza is, és mindenképpen kirándulni akarunk menni, akkor az országban hova lehet menni ilyenkor?

2018/07/19 - MTI

Nyolc új viharjelző állomást létesítenek a Balatonnál

Nyolc új viharjelző állomást létesít a katasztrófavédelem a balatoni régióban, és folyamatosan fejleszti a viharjelző rendszereket a hazai tavak partjain, illetve a vizeken tartózkodók biztonsága érdekében - közölte az Országos...

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.