Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Fonyód nagyon fontos város

2019/07/11 - Pi

Fonyód a fontos város

Ha hiszik ha nem, akkor is így van:Fonyód számít a Balaton egyik legfontosabb városának. Hogy miért? Mutatjuk a cikkben!
Budapest 1930

2019/07/11 - Pi

Budapest 90 évvel ezelőtt

Milyen volt Budapest 90 évvel ezelőtt? Sokan-sokszor írták már le és morfondíroztak azon, hogy milyen is lenne visszamenni az időben, megnézni a dinoszauruszokat, a történelem nagy eseményeit, vagy akár a jövőt
A Szent Anna tó csodás

2019/07/09 - Pi

Szent Anna-tó:élőben még szebb!

Mikor az ember utazást tervez, nem baj, ha először a közeli országokat, magyar lakta településeket veszi számba. Hova is utazzunk tehát ha nem akarunk messzire menni? Jogos kérdés, melyre a válasz egyszerű: Erdélybe!
Ingatlanok drágulása

2019/07/08 - Pi

Hol drágultak e legjobban az ingatlanok?

Minden évben kijön a szokásos lista, mely azt taglalja, hogy hol és mennyivel emelkedtek az országban az ingatlanárak. Nincs ez másként most sem. Mutatjuk a meglepő részleteket!
Önkéntesek a magyar tengernél

2019/07/08 - Pi

Fokozódó önkéntes létszám a Balatonnál

Nagyon fontos és jó előrelépés történt a Balatonnál, már ami az önkéntesek szerepét és számát illeti. Mutatjuk, hogy miért is fontos ez!
Balatoni strandok helyete

2019/07/08 - Pi

Kíválóak a balatoni strandok

Idén 16 balatoni strand érdemelte ki a legjobbaknak járó ötcsillagos kék hullám zászlót. Ebből is kitűnik, hogy soha nem volt még ennyi kiváló minősítésű strand a Balatonon. 
Hortobágyi lovasnapok

2019/06/20 - Pi

Kihagyhatatlan program:53. hortobágyi lovasnapok

Több mint húszezer látogatót várnak az 53. hortobágyi lovasnapokra július 12. és 14. között.
Balaton átúszása

2019/06/14 - Pi

Ez várható az idei Balaton átúszáson

Június 29-én 37. alkalommal rendezik meg Magyarország egyik legismertebb tömegsportrendezvényét, a Lidl Balaton-átúszást, amelyre idén is több ezer résztvevőt várnak a szervezők. 

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!