Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Siófoki kikötő

2019/08/05 - Pi

Siófoki óriáskikötő

Szinte minden évben jön egy forradalmi új ötlet, ami alaposan átrajzolja a Balatont. Ezúttal sincsen ez másképpen. A kérdés csak az, hogy ez jó ötlet-e?
Balaton a magasból

2019/08/05 - Pi

Ilyen a Balaton egy siklóernyőből

Nem mindennapi videót mutatunk most be: így fest a Balaton 2400 méter magasból. Gyönyörű felvételek jönnek!
Balatoni vihar

2019/07/30 - Pi

Balatoni vihar

Évente összesen egyszer van ilyen vihar a Balatonnál, mint amilyen most volt. Nem várt következményekkel jár egy ilyen esemény!
Balaton az űrből

2019/07/30 - Pi

Balatoni kilátás

Így fest a Balaton az űrből. Lehet, hogy egy elcsépelt mondat ez, de a látvány, ami mögötte van, az nem mindennapi!
Zalakaros fejlesztése

2019/07/24 - Pi

Zalakarosi fejlesztés

Közel egymilliárd forintos, saját erőből megvalósított beruházás keretében újították fel a Zalakarosi Fürdő gyógycentrumát és gyógykertjét.
Balaton anno

2019/07/24 - Pi

Fonyód 1986

Több, mint 30 év távlatából is elképesztő látni a balatoni, közelebbről a fonyódi nyarat. Nosztalgikus felvételek jönnek!
Libegők éjszakája

2019/07/15 - Pi

Nagyszerű program országszerte

Július 20-án, szombaton rendezik meg a Libegők éjszakáját; az országos rendezvényhez az idén már hat helyszín csatlakozott!
Csopak szépsége

2019/07/15 - Pi

Miről is híres valójában Csopak?

Csopak a Balaton egyik legérdekesebb települése, efelől nem is lehet kétségünk. Alsóőrs és Balatonfüred között húzódik meg, tehát két iszonyatosan népszerű nyaralóhely „árnyékában” éli mindennapjait.

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!