Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Balaton anno

2019/07/24 - Pi

Fonyód 1986

Több, mint 30 év távlatából is elképesztő látni a balatoni, közelebbről a fonyódi nyarat. Nosztalgikus felvételek jönnek!
Libegők éjszakája

2019/07/15 - Pi

Nagyszerű program országszerte

Július 20-án, szombaton rendezik meg a Libegők éjszakáját; az országos rendezvényhez az idén már hat helyszín csatlakozott!
Csopak szépsége

2019/07/15 - Pi

Miről is híres valójában Csopak?

Csopak a Balaton egyik legérdekesebb települése, efelől nem is lehet kétségünk. Alsóőrs és Balatonfüred között húzódik meg, tehát két iszonyatosan népszerű nyaralóhely „árnyékában” éli mindennapjait.
Fonyód nagyon fontos város

2019/07/11 - Pi

Fonyód a fontos város

Ha hiszik ha nem, akkor is így van:Fonyód számít a Balaton egyik legfontosabb városának. Hogy miért? Mutatjuk a cikkben!
Budapest 1930

2019/07/11 - Pi

Budapest 90 évvel ezelőtt

Milyen volt Budapest 90 évvel ezelőtt? Sokan-sokszor írták már le és morfondíroztak azon, hogy milyen is lenne visszamenni az időben, megnézni a dinoszauruszokat, a történelem nagy eseményeit, vagy akár a jövőt
A Szent Anna tó csodás

2019/07/09 - Pi

Szent Anna-tó:élőben még szebb!

Mikor az ember utazást tervez, nem baj, ha először a közeli országokat, magyar lakta településeket veszi számba. Hova is utazzunk tehát ha nem akarunk messzire menni? Jogos kérdés, melyre a válasz egyszerű: Erdélybe!
Ingatlanok drágulása

2019/07/08 - Pi

Hol drágultak e legjobban az ingatlanok?

Minden évben kijön a szokásos lista, mely azt taglalja, hogy hol és mennyivel emelkedtek az országban az ingatlanárak. Nincs ez másként most sem. Mutatjuk a meglepő részleteket!
Önkéntesek a magyar tengernél

2019/07/08 - Pi

Fokozódó önkéntes létszám a Balatonnál

Nagyon fontos és jó előrelépés történt a Balatonnál, már ami az önkéntesek szerepét és számát illeti. Mutatjuk, hogy miért is fontos ez!

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.