Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Borhetek Balatonfüreden

2019/08/06 - Pi

Balatonfüredi Borhetek

Augusztus 9-től szeptember 1-ig tartják meg idén a Balatonfüredi borheteket, mely izgalmas programokkal várja az érdeklődőket idén is.
Siófoki kikötő

2019/08/05 - Pi

Siófoki óriáskikötő

Szinte minden évben jön egy forradalmi új ötlet, ami alaposan átrajzolja a Balatont. Ezúttal sincsen ez másképpen. A kérdés csak az, hogy ez jó ötlet-e?
Balaton a magasból

2019/08/05 - Pi

Ilyen a Balaton egy siklóernyőből

Nem mindennapi videót mutatunk most be: így fest a Balaton 2400 méter magasból. Gyönyörű felvételek jönnek!
Balatoni vihar

2019/07/30 - Pi

Balatoni vihar

Évente összesen egyszer van ilyen vihar a Balatonnál, mint amilyen most volt. Nem várt következményekkel jár egy ilyen esemény!
Balaton az űrből

2019/07/30 - Pi

Balatoni kilátás

Így fest a Balaton az űrből. Lehet, hogy egy elcsépelt mondat ez, de a látvány, ami mögötte van, az nem mindennapi!
Zalakaros fejlesztése

2019/07/24 - Pi

Zalakarosi fejlesztés

Közel egymilliárd forintos, saját erőből megvalósított beruházás keretében újították fel a Zalakarosi Fürdő gyógycentrumát és gyógykertjét.
Balaton anno

2019/07/24 - Pi

Fonyód 1986

Több, mint 30 év távlatából is elképesztő látni a balatoni, közelebbről a fonyódi nyarat. Nosztalgikus felvételek jönnek!
Libegők éjszakája

2019/07/15 - Pi

Nagyszerű program országszerte

Július 20-án, szombaton rendezik meg a Libegők éjszakáját; az országos rendezvényhez az idén már hat helyszín csatlakozott!

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!