Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Balatoni vihar

2019/07/30 - Pi

Balatoni vihar

Évente összesen egyszer van ilyen vihar a Balatonnál, mint amilyen most volt. Nem várt következményekkel jár egy ilyen esemény!
Balaton az űrből

2019/07/30 - Pi

Balatoni kilátás

Így fest a Balaton az űrből. Lehet, hogy egy elcsépelt mondat ez, de a látvány, ami mögötte van, az nem mindennapi!
Zalakaros fejlesztése

2019/07/24 - Pi

Zalakarosi fejlesztés

Közel egymilliárd forintos, saját erőből megvalósított beruházás keretében újították fel a Zalakarosi Fürdő gyógycentrumát és gyógykertjét.
Balaton anno

2019/07/24 - Pi

Fonyód 1986

Több, mint 30 év távlatából is elképesztő látni a balatoni, közelebbről a fonyódi nyarat. Nosztalgikus felvételek jönnek!
Libegők éjszakája

2019/07/15 - Pi

Nagyszerű program országszerte

Július 20-án, szombaton rendezik meg a Libegők éjszakáját; az országos rendezvényhez az idén már hat helyszín csatlakozott!
Csopak szépsége

2019/07/15 - Pi

Miről is híres valójában Csopak?

Csopak a Balaton egyik legérdekesebb települése, efelől nem is lehet kétségünk. Alsóőrs és Balatonfüred között húzódik meg, tehát két iszonyatosan népszerű nyaralóhely „árnyékában” éli mindennapjait.
Fonyód nagyon fontos város

2019/07/11 - Pi

Fonyód a fontos város

Ha hiszik ha nem, akkor is így van:Fonyód számít a Balaton egyik legfontosabb városának. Hogy miért? Mutatjuk a cikkben!
Budapest 1930

2019/07/11 - Pi

Budapest 90 évvel ezelőtt

Milyen volt Budapest 90 évvel ezelőtt? Sokan-sokszor írták már le és morfondíroztak azon, hogy milyen is lenne visszamenni az időben, megnézni a dinoszauruszokat, a történelem nagy eseményeit, vagy akár a jövőt

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.