Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

 Tisza-tó fejlesztése

2019/09/17 - Pi

Óriási fejlődés a Tisza-tónál

Jövő májusban elindul a nyaralóhajózás a Tisza-tavon, mely számos egyéb fejlesztéssel együtt robbanásszerű fejlődést ígér a térség, valamint a Felső-Tisza vidék számára. 
Balaton javulás

2019/09/16 - Pi

Algamentes lett a Balaton

A szeptember eleji lehűlés megállította az algák szaporodását a Balatonban, a legutóbbi, nyíltvízi mérések eredménye szerint drasztikusan csökkent az algatömeg a Keszthelyi-öbölben is, ahol korábban a legmagasabb értéket mérték.
Balaton algás

2019/09/12 - Pi

Így algásodott el a Balaton

Nagyjából 40 éve nem látott esemény történt a Balatonnál, aminek a kutatók megtalálták az okát és ez rávilágított egy régóta húzódó problémára.
Ez történt a Kis-Balaton rejtélyével

2019/09/10 - Pi

Kis-Balaton: fedezd fel Te is a csodát!

Eddig rejtve volt, de mostantól bárki megcsodálhatja a titokzatos Kis-Balaton világát!
Hajózás fejlesztése

2019/08/29 - Pi

Komoly fejlesztések a balatoni hajózásban

Az állam 6,6 milliárd forinttal megemelte a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) tőkéjét, szerepvállalásával komplexfejlesztések kezdődhetnek a balatoni hajózásban. A Bahartnál hosszú évek óta elmaradtak a fejlesztések, most azonban új korszak kezdődik. 
Napfelkelte Budapesten

2019/08/23 - Pi

Láttad ma felkelni a napot?

A napfelkelte az egyik legszebb és leginkább reményteljesebb időszaka az előttünk álló napnak, amikor még bármi lehet. Íme egy videó is róla!
Magyarország augusztus 20-a

2019/08/23 - Pi

Magyarország születésnapjának margójára

Magyarország augusztus 20-án ünnepli születésnapját, de hogy is jutottunk el addig, hogy így nevezzük ezt a napot?
Népszerűbb szállodák

2019/08/22 - Pi

Egyre népszerűbb Magyarország és a magyar szállodák

Kiugróan nőtt a magyarországi szállodák árbevétele az év első felében a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége legfrissebb kutatása szerint.

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.