Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Balatoni strandok zárása

2020/04/07 - Pi

Bezárulnak a kapuk

Senki nem tudhatja még, hogy mi lesz a mostani időszak végén. Mikor lesz vége? Hogy lesz vége? Nem tudhatjuk. Ami elképzelhető: a jövő érdekében lehet, hogy be kell áldoznunk az idei nyarat.
Velencei-tó csodája

2020/04/04 - Pi

Voltál már a Velencei-tónál?

Magyarország harmadik legnagyobb tava a Velencei tó, mely sokkal többet rejt magában, mint ami elsőre látszik. Mutatjuk!
Népszerű Dunakanyar

2020/04/03 - Pi

Magyarország közkedvelt helye

Az alábbiakban egy kicsit részletesebben bemutatjuk az ország harmadik legnépszerűbb helyét, mely sok tízezer turista célpontja. Íme!
Balaton viharjelzése

2020/04/02 - Pi

Beindult a viharjelzés a Balatonnál

Április elsején elindul és október végéig üzemel a viharjelzőrendszer a Balatonon, a Velencei-, a Fertő- és a Tisza-tavon. Reméljük (...) élőben is láthatjuk működésben.
Csodás vár Cseszneken

2020/04/02 - Pi

Csesznek Vára

Magyarország nyugati részének meghatározó része a Balaton, mely valljuk be, hogy inkább csak nyaranta tud elegendő élvezetet adni a pihenésre vágyóknak. Azonban Magyarország nyugati fele nem csak a magyar tenger, sokkal több annál.
Miskolc büszke

2020/04/01 - Pi

Miskolc a büszke város

Ha lehetne ilyen címet kiosztani, akkor Miskolc valószínűleg a legbüszkébb város címet kapná. Foglalkozzunk most egy kicsit ezzel a várossal!
Balaton környéke

2020/04/01 - Pi

Ez is kell a Balaton csodájához

A Balaton nem lehetne az ami, ha ezek a helyek nem lennének ott körülötte. Mutatjuk részletesebben hogy melyek ezek!
Pécs csodás hely

2020/04/01 - Pi

Íme az egyik legrégebbi magyar város

Pécs Magyarország ötödik legnagyobb települése, a Mecsek szívében. A Dunántúl legnagyobb településének számít, mely már a rómaiak kora óta meghatározó szerepet tölt be az ország történetében. 

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!