Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Velencei-tó csodája

2020/04/04 - Pi

Voltál már a Velencei-tónál?

Magyarország harmadik legnagyobb tava a Velencei tó, mely sokkal többet rejt magában, mint ami elsőre látszik. Mutatjuk!
Népszerű Dunakanyar

2020/04/03 - Pi

Magyarország közkedvelt helye

Az alábbiakban egy kicsit részletesebben bemutatjuk az ország harmadik legnépszerűbb helyét, mely sok tízezer turista célpontja. Íme!
Balaton viharjelzése

2020/04/02 - Pi

Beindult a viharjelzés a Balatonnál

Április elsején elindul és október végéig üzemel a viharjelzőrendszer a Balatonon, a Velencei-, a Fertő- és a Tisza-tavon. Reméljük (...) élőben is láthatjuk működésben.
Csodás vár Cseszneken

2020/04/02 - Pi

Csesznek Vára

Magyarország nyugati részének meghatározó része a Balaton, mely valljuk be, hogy inkább csak nyaranta tud elegendő élvezetet adni a pihenésre vágyóknak. Azonban Magyarország nyugati fele nem csak a magyar tenger, sokkal több annál.
Miskolc büszke

2020/04/01 - Pi

Miskolc a büszke város

Ha lehetne ilyen címet kiosztani, akkor Miskolc valószínűleg a legbüszkébb város címet kapná. Foglalkozzunk most egy kicsit ezzel a várossal!
Balaton környéke

2020/04/01 - Pi

Ez is kell a Balaton csodájához

A Balaton nem lehetne az ami, ha ezek a helyek nem lennének ott körülötte. Mutatjuk részletesebben hogy melyek ezek!
Pécs csodás hely

2020/04/01 - Pi

Íme az egyik legrégebbi magyar város

Pécs Magyarország ötödik legnagyobb települése, a Mecsek szívében. A Dunántúl legnagyobb településének számít, mely már a rómaiak kora óta meghatározó szerepet tölt be az ország történetében. 
Magyarország csodája

2020/04/01 - Pi

Te hova mennél Magyarországon?

A kérdés adott: ha lehetőséget kapnál rá, Te hova utaznál Magyarországon? Bárhova? Bármennyi időre?

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.