Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Balaton környéke

2020/04/01 - Pi

Ez is kell a Balaton csodájához

A Balaton nem lehetne az ami, ha ezek a helyek nem lennének ott körülötte. Mutatjuk részletesebben hogy melyek ezek!
Pécs csodás hely

2020/04/01 - Pi

Íme az egyik legrégebbi magyar város

Pécs Magyarország ötödik legnagyobb települése, a Mecsek szívében. A Dunántúl legnagyobb településének számít, mely már a rómaiak kora óta meghatározó szerepet tölt be az ország történetében. 
Magyarország csodája

2020/04/01 - Pi

Te hova mennél Magyarországon?

A kérdés adott: ha lehetőséget kapnál rá, Te hova utaznál Magyarországon? Bárhova? Bármennyi időre?
Balaton tavasszal

2020/03/29 - Pi

Balaton csodája tavasszal

Balaton tavasszal. Balaton nyáron,ősszel,télen. Balaton mindig! Íme a felvétel, mely megmagyarázza ezt a furcsa felvezetőt!
Csókakő vára

2020/03/28 -

Csodás Vár Magyarországon

Vannak, akik kifejezetten szeretik, vannak akiket hidegen hagynak, de persze olyanok is akadnak, akiknél ambivalens érzéseket váltanak ki a várak. Csodás Várak vannak Magyarországon, íme az egyik!
Viharos Balaton

2020/03/27 - Pi

Ki az úr?

Nem véletlenül született az a dal, hogy, a tavaszi szél, vizet áraszt. Az évnek ezen szakaszában előfordulhatnak olyan esetek, ami Keszthelyen esett meg a napokban.
Balatoni hajózás: törölve

2020/03/26 - Pi

Újabb sajnálatos követkemény

11 hónappal ezelőtt aligha gondolhatta azt bárki is, hogy 2020-ban le kell írni azt a mondatot:  nem indul be áprilisban a balatoni hajózási szezon.
Balaton vize

2020/03/25 - Pi

2020-ban a Balaton vize

A Balatonnál mindig zajlik az élet. Hol látványosabban, hol csendesebben, de mindig történik valami. Érdekes, ahogyan nincs két egyforma nap, úgy nincs két ugyan olyan tél sem. Ezért fordulhat elő, hogy az idei, szokatlanul enyhe időjárás miatt...

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.