Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Balaton kotrása

2020/07/22 - Pi

Ismét alga helyzet van a Balatonnál

Mindannyian emlékezhetünk rá, hogy tavaly augusztusban micsoda algásodás kezdődött a Balatonnál. Jelezték előre, hogy ez idén is bekövetkezhet és sajnos igaz lett: megint "helyzet" van a tónál!
Népszerű magyar városok

2020/07/17 - Pi

Ezek a legnépszerűbb magyar városok

Töretlen a gyógyfürdők és a főváros turisztikai vonzereje: a vendégéjszakák száma alapján minden évben ott szerepelt a leglátogatottabb 10 település között Budapest mellett valamelyik gyógyfürdőjéről ismert magyar település az elmúlt bő évtizedben.
Városliget: új parkot adtak át

2020/07/17 - Pi

Új park jött létre a Városligetnél

Új park jött létre a Városliget közelében a Liget Budapest projektnek köszönhetően: a 13. kerületi Szabolcs utca és Vágány utca között, több mint egy hektáros területen kialakított Bókay-kert tesztüzem keretében már várja a...
Balatoni strandok

2020/07/17 - Pi

Idén is minősítették a balatoni strandokat

Sosem volt annyira szükség a strandok megmérettetésére, mint most, mert ezzel is megmutathatjuk, hogy a járvány okozta nehézségek ellenére a balatoniak hisznek a nyár sikerében
Ez történt a vöröskereszttel 2020-ban

2020/07/09 - Pi

Balatoni biztonság

Itt a szezon, melyet az átkozott corona vírus sem tudott eltörölni. Ennek megfelelően a Balatonon most is jelen lesz a biztonság.
Győr városa

2020/07/04 - Pi

Győr a folyók városa

Győr a folyók városa és központja annak a térségnek, mely talán az ország leggazdagabb részének számít manapság Magyarországon. De mit tudunk még róla? Ezt mutatjuk most be egy hangulatos videóval egyetemben.
Balaton a CNN-en

2020/07/01 - Pi

A CNN is a Balatonról ír!

A világ egyik legnagyobb és legismertebb oldala is a Balatonnal foglalkozik!
Tisza tó: mostantól kerékpárral is

2020/07/01 - Pi

Körbetekerhető a Tisza tó

Immár teljesen körbekerekezhető a Tisza-tó, ugyanis nettó 3,1 milliárd forintból megépült a Tiszafüred és Poroszló közötti, a 33-as főút mellett futó 6,5 kilométeres szakasz.

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.