Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Győr városa

2020/07/04 - Pi

Győr a folyók városa

Győr a folyók városa és központja annak a térségnek, mely talán az ország leggazdagabb részének számít manapság Magyarországon. De mit tudunk még róla? Ezt mutatjuk most be egy hangulatos videóval egyetemben.
Balaton a CNN-en

2020/07/01 - Pi

A CNN is a Balatonról ír!

A világ egyik legnagyobb és legismertebb oldala is a Balatonnal foglalkozik!
Tisza tó: mostantól kerékpárral is

2020/07/01 - Pi

Körbetekerhető a Tisza tó

Immár teljesen körbekerekezhető a Tisza-tó, ugyanis nettó 3,1 milliárd forintból megépült a Tiszafüred és Poroszló közötti, a 33-as főút mellett futó 6,5 kilométeres szakasz.
Bededek Tibor emlékére

2020/06/22 - Pi

Isten veled, Bajnok!

Benedek Tibor halála megrendítette az országot. A sportot szerető és nem szerető emberek milliói érzik most azt, hogy nincs ez így rendjén, hogy egy ilyen erős, fiatalember meghaljon. Sajnos a halála elkerülhetetlen volt.
1986 nyara Balatonmáriafürdőn

2020/06/18 - Pi

Anno a Balatonnál

Nem a Balaton legnagyobb települése, ez kétségtelen. Azonban látni az 1986-os Balatont mindig nagy élmény, ennyi év elteltével.
Balatoni strandok

2020/06/16 - Pi

67 strand újul meg a Balatonnál

Az idén 2,7 milliárd forint értékben 67 strand újul meg a Balatonnál, amit azt jelenti, hogy az elmúlt években - az ideit is beleértve - több mint tízmilliárd forintot fordítottak a strandok fejlesztésére, bővítésére, rehabilitációjára.
Nyitnak a strandok

2020/05/26 - Pi

Országszerte nyitnak a strandok

A pünkösdi hétvégén nyílik meg a vidéki strandok, fürdők többsége a kornavírus-járvány miatt elrendelt biztonsági előírások betartásával, a fürdőkben egyelőre csak a kültéri medencéket lehet használni.
Látogatóközpont a Balatonnál

2020/05/15 - Pi

Új látogatóközpont a Balatonnál

Megkezdődött a Natura 2000-es területet bemutató Berek Világa Látogatóközpont megvalósítása a Somogy megyei Ordacsehi közelében.

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.