Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Mindszenti vonatbaleset részletek

2022/04/05 - VN

Többen életüket vesztették vonatbalesetben Mindszentnél

Öt ember meghalt és több mint tíz megsérült a kedd reggeli mindszenti vasúti balesetben - értesült a helyszínen az MTI tudósítója.
Megújul a nagyvázsonyi vár

2022/04/01 - VN

Nyártól újra látogatható a megújult nagyvázsonyi vár

Húsvétkor megnyílik az udvar, nyártól pedig a teljes nagyvázsonyi Kinizsi vár látogatható lesz; a műemlék 1,6 milliárd forintból újult meg. A tervek szerint interaktív kiállítások, múzeumpedagógiai foglalkozások és kulturális...
Kis Balaton:új látogatóközpont nyitotta meg a kapuit

2020/10/19 - Pi

Kis-Balaton: új látogatóközpont született

Nemzeti identitásunk szimbolikus helye a Kis-Balaton, természeti örökségünk egyik ikonikus helyszíne. Emlékezzünk: Fekete István Kis-Balatonnál játszódó Tüskevár és Téli berek című regénye is ilyen, a magyar kultúra megkerülhetetlen része.
Balaton és az algásodás

2020/10/16 - Pi

Miért algásodik a Balaton?

Immáron két éve jelent problémát és országos médiafigyelmet az, hogy a Balaton vize bealgásodik. Kutatók utána jártak, hogy mi okozhatta a jelenséget. Íme az eredmény:
Havazás a Mátrában

2020/10/15 - Pi

Októberi havazás

Több, mint 10 centiméteres hóréteg alakult ki Kékestetőn szerda délelőttre.
Balatoni ősz

2020/09/12 - Pi

Balaton akár ősszel is!

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) elindította új belföldi kampányát, amelynek célja, hogy bemutassa: a Balaton nem csupán a vízi élményekről szól. Nagyszerű úti cél azoknak is, akik a koraőszi kellemes időjárásban aktívan...
Biztonságos a Balaton

2020/08/14 - Pi

A Balaton a legbiztonságosabb

Tombol a nyár szerencsére, a Balatonra pedig ki lehet tenni a megtelt táblát. Ezért is nagyon jó hír, hogy manapság elmondható: a magyar tenger Európa legbiztonságosabb tava.
Siófoki fejlődés

2020/07/29 - Pi

Siófoki fejlődés

A szabadidősportot, az élsportot és az utánpótlás-nevelést is kiszolgáló víziturisztikai megállóhelyet adtak át hétfőn Siófokon.

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.