Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Strandok az országból

2020/04/22 - Pi

Ekkor nyithatnak a strandok országszerte

Előző cikkünkben összefoglaltuk azt, hogy miként hat 2020-ban a koronavírus a balatoni strandfelújításokra. Most nézzük meg azt, hogy mi a helyzet az ország többi részén?! Azt is megmutatjuk, hogy a tervek szerint miként és mikor nyithatnak ki...
Balaton strandjai idén

2020/04/21 - Pi

2020-ban is folytatódnak az országos strandfelújítások

A mindenki által ismert helyzet ellenére a két éve megkezdett munkálatok folytatódnak, így 2020-ban folytatódnak a strandfelújítások a Balatonnál.

2020/04/16 - Pi

Reklám az üres országról

A koronavírus uralja a 2020-at, ez nem is kétséges. Az élet minden területére betört az átkozott kór, olyan helyekre is, melyekre nem is gondoltunk volna.
Üres a főváros

2020/04/15 - Pi

Az üres Budapest

Nem hittük volna, hogy valaha ilyen felvételt láthatunk,de sajnos most összejött: a máskor tömött utakon ma egy-egy autó is ritkán bukkan a főváros útjain. 
Lóczy barlang látogatóközpontja

2020/04/10 - Pi

Új látogatóközpont épül a Balatonnál

Új látogatóközpont épül a Balatonnál, egészen pontosan a balatonfüredi Lóczy-barlangnál. Mutatjuk a részleteket!
Balatoni strandok zárása

2020/04/07 - Pi

Bezárulnak a kapuk

Senki nem tudhatja még, hogy mi lesz a mostani időszak végén. Mikor lesz vége? Hogy lesz vége? Nem tudhatjuk. Ami elképzelhető: a jövő érdekében lehet, hogy be kell áldoznunk az idei nyarat.
Velencei-tó csodája

2020/04/04 - Pi

Voltál már a Velencei-tónál?

Magyarország harmadik legnagyobb tava a Velencei tó, mely sokkal többet rejt magában, mint ami elsőre látszik. Mutatjuk!
Népszerű Dunakanyar

2020/04/03 - Pi

Magyarország közkedvelt helye

Az alábbiakban egy kicsit részletesebben bemutatjuk az ország harmadik legnépszerűbb helyét, mely sok tízezer turista célpontja. Íme!

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.