Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Új Múzeum épül

2020/05/08 - Pi

Folytatódik az új Közlekedési Múzeum építése

A héten megszületett döntés értelmében folytatódik az új Közlekedési Múzeum tervezése a kőbányai egykori Északi járműjavító területén
Balatoni ingatlanár változások

2020/05/06 - Pi

Koronavírus és a balatoni árak

A koronavírus az élet minden területére kifejtette a hatását, nincs ez másképpen az ország ingatlaneladásai kapcsán sem. Az utóbbi években az országban elszálltak az árak a telkek, házak, lakások iránt, de nézzük most meg, hogy a vírus...
Ország legszebb vára

2020/05/01 - Pi

Nyárra megújul az ország legszebb vára

Az ország legszebb várában nem áll meg az élet. Komoly tervekkel készülnek arra az időszakra, amikor minden visszatér a régi kerékvágásba.
Strandok az országból

2020/04/22 - Pi

Ekkor nyithatnak a strandok országszerte

Előző cikkünkben összefoglaltuk azt, hogy miként hat 2020-ban a koronavírus a balatoni strandfelújításokra. Most nézzük meg azt, hogy mi a helyzet az ország többi részén?! Azt is megmutatjuk, hogy a tervek szerint miként és mikor nyithatnak ki...
Balaton strandjai idén

2020/04/21 - Pi

2020-ban is folytatódnak az országos strandfelújítások

A mindenki által ismert helyzet ellenére a két éve megkezdett munkálatok folytatódnak, így 2020-ban folytatódnak a strandfelújítások a Balatonnál.

2020/04/16 - Pi

Reklám az üres országról

A koronavírus uralja a 2020-at, ez nem is kétséges. Az élet minden területére betört az átkozott kór, olyan helyekre is, melyekre nem is gondoltunk volna.
Üres a főváros

2020/04/15 - Pi

Az üres Budapest

Nem hittük volna, hogy valaha ilyen felvételt láthatunk,de sajnos most összejött: a máskor tömött utakon ma egy-egy autó is ritkán bukkan a főváros útjain. 
Lóczy barlang látogatóközpontja

2020/04/10 - Pi

Új látogatóközpont épül a Balatonnál

Új látogatóközpont épül a Balatonnál, egészen pontosan a balatonfüredi Lóczy-barlangnál. Mutatjuk a részleteket!

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek Magyarországról

Értesülj a legfontosabb hírekről az Eztörtént.hu-n! Legyen szó gasztronómiáról, utazásról, kirándulásról, sportról vagy gazdaságról, nálunk minden érdekfeszítő hírről tudomást szerezhetsz, csak hogy tudd Eztörtént!

Hírek a nagyvilágból

Nem csak a magyar hírekre vagy kíváncsi? Nem csodáljuk, hiszen a világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Programajánló a hét minden napjára!

Legyen szó akár Budapestről, vidékről, Magyarországról vagy külföldről, az Eztörtént.hu-n biztosan megtalálod a legizgalmasabb programokat, hogy eg ynap se teljen el a hétből unalmasan! Programajánló a hét mindennapjára az Eztörtént.hu-n! Koncertek, rendezvények, fesztiválok, minden ami színesebbé teszi életünket! 

 

 

Eztörtént! Erről mindenképp tudnod kell!

Az Eztörtént.hu-n csak a legizgalmasabb és legérdekesebb indormációkat és tudnivalókat találod! Legyen szó egy izgalmas receptről, egy különleges túraútvonalról, kihagyhatatlan koncertekről, ünnepi készülődésről és persze a lemaradhatatlan hírekről, az Eztörtént.hu bármiben a szolgálatodra lesz!