Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Balatoni ingatlanár változások

2020/05/06 - Pi

Koronavírus és a balatoni árak

A koronavírus az élet minden területére kifejtette a hatását, nincs ez másképpen az ország ingatlaneladásai kapcsán sem. Az utóbbi években az országban elszálltak az árak a telkek, házak, lakások iránt, de nézzük most meg, hogy a vírus...
Ország legszebb vára

2020/05/01 - Pi

Nyárra megújul az ország legszebb vára

Az ország legszebb várában nem áll meg az élet. Komoly tervekkel készülnek arra az időszakra, amikor minden visszatér a régi kerékvágásba.
Strandok az országból

2020/04/22 - Pi

Ekkor nyithatnak a strandok országszerte

Előző cikkünkben összefoglaltuk azt, hogy miként hat 2020-ban a koronavírus a balatoni strandfelújításokra. Most nézzük meg azt, hogy mi a helyzet az ország többi részén?! Azt is megmutatjuk, hogy a tervek szerint miként és mikor nyithatnak ki...
Balaton strandjai idén

2020/04/21 - Pi

2020-ban is folytatódnak az országos strandfelújítások

A mindenki által ismert helyzet ellenére a két éve megkezdett munkálatok folytatódnak, így 2020-ban folytatódnak a strandfelújítások a Balatonnál.

2020/04/16 - Pi

Reklám az üres országról

A koronavírus uralja a 2020-at, ez nem is kétséges. Az élet minden területére betört az átkozott kór, olyan helyekre is, melyekre nem is gondoltunk volna.
Üres a főváros

2020/04/15 - Pi

Az üres Budapest

Nem hittük volna, hogy valaha ilyen felvételt láthatunk,de sajnos most összejött: a máskor tömött utakon ma egy-egy autó is ritkán bukkan a főváros útjain. 
Lóczy barlang látogatóközpontja

2020/04/10 - Pi

Új látogatóközpont épül a Balatonnál

Új látogatóközpont épül a Balatonnál, egészen pontosan a balatonfüredi Lóczy-barlangnál. Mutatjuk a részleteket!
Balatoni strandok zárása

2020/04/07 - Pi

Bezárulnak a kapuk

Senki nem tudhatja még, hogy mi lesz a mostani időszak végén. Mikor lesz vége? Hogy lesz vége? Nem tudhatjuk. Ami elképzelhető: a jövő érdekében lehet, hogy be kell áldoznunk az idei nyarat.

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.