Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Belföldi hírek Magyarországról

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Belföld

Belföld

Balatoni programok

2019/05/31 - Pi

Újra vár a Balatoni nyár!

A Balaton minden évben programok tömkelegével várja a turistákat és ez idén sem lesz másként. Összesen több mint 1,2 millió fesztiválturistát várnak a negyven eseményt felvonultató programsorozatra. Mutatjuk!
Budapest-Balaton fejlesztése

2019/05/24 - Pi

Balatoni fejlesztések

Fontos fejlesztések történnek a következő években Budapest és Balaton között, de a tó körül is számtalan újdonság lesz!
Balaton vize

2019/05/24 - Pi

Balaton: jó és rossz hírek egyaránt vannak

Több fronton is érkeztek hírek a Balatonról: jó és kevésbé jó hírek egyaránt felröppentek az utóbbi időben a tó körül.
Sörfesztivál A Belvárosban

2019/05/24 - Pi

Ismét Sörfesztivál a Belvárosban!

Kétszázötvenféle sörkülönlegességet kóstolhatnak meg a látogatók június 5. és 10. között a Belvárosi Sörfesztiválon a budapesti Szabadság téren. Emellett még lesznek további érdekességek is!
Balatoni előkészületek

2019/05/08 - Pi

Készül a Balaton

A Balatonon már lázasan készülődik mindenki az elkerülhetetlen és várva-várt strandszezonra. A hosszú távú előrejelzések (bár erre mértékadó meteorológusok csak legyintenek) szerint az idei nyár szárazabb és a szokásosnál melegebbnek ígérkezik.
Balaton jet-ski

2019/05/02 - Pi

Óriási változás a Balatonnál?

Tavaly született meg a rendelet a Balatonon, melynek szinte kivétel nélkül mindenki örült: kitiltották a motoros (benzines) gépjárműveket a tóból, így már nem fogja ilyen hajó szennyezni a Balaton vízét és térség levegőjét sem, nem is...
Szeged Arborétuma

2019/04/26 - Pi

Irány Szeged!

Szeged megér egy misét alaphelyzetben is. Most meg aztán különösen nagy indoka lehet az embernek odalátogatni. Mutatjuk!
Debrecen szépsége

2019/04/18 - Pi

Debrecen a nagyváros

Debrecen szépen lassan nagyvárossá lett. Nem volt ez mindig így, de látszik: kemény munkával micsoda eredményt lehet elérni!

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Kövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Hírek a sport világából

Politika, bulvár, sport. Ezek azok a témák, melyek a legtöbb embert foglalkoztatják. A sport világ hatalmas, a világ és a magyar sport élet naponta szállítja a legnagyobb szenzációkat, eredményeket. Ezeket is megmutatja az Eztörtént.hu.

Hírek Magyarországról

Minden éredekes és érdekfeszítő hír, mely Magyarországgal kapcsolatos. Zajlik az élet, csak kapkodja a fejét? Az Eztörtént bemutatja a történések valós okát!

Hírek a nagyvilágból

A világ hatalmas és tele van eseményekkel. Háború itt, földrengés ott, tüntetések, rendezvények, koncertek amott. Bárhol a világon ami kicsit is érdekes, felháborító vagy furcsa, az az Eztörténen megtalálható!

Hírek Budapestről

Budapest Magyarország fővárosa, ahol mindig történik valami érdekes. A város tele van élettel, soha nem alszik. Az Eztörtént.hu bemutatja, hogy mi zalik aktuálisan a legnagyobb magyar városban!

Hírek a Balatonról

A Balaton minden évszakban érdekfeszítő téma, melyről a magyar emberek imádnak olvasni. Persze a fő szezonja a nyár, akkor zajlik ott igazán az élet, azonban mi soha nem engedjük el a Magyar Tenger kezét,így az Eztörtént.hu mindig szívesen foglalkozik a tóval.